Artista este de părere că frumusețea vine din interior, motiv pentru care trebuie să fim mai buni. Totuși, are și un secret care ține de alimentație, chiar dacă recunoaște că o ajută mult faptul că nu este gurmandă.

Ea a mărturisit că a renunțat aproape complet la un aliment. Îl consumă extrem de rar, la ocazii speciale, și mai mult ca să nu fie judecată.

Anastasia Lazariuc se mândrește cu talie ca trasă prin inel și la vârsta de 68 de ani. Chiar dacă a primit multe complimente de-a lungul timpului din partea fanilor, a ales să își păstreze modestia și asta o face și mai frumoasă.

suaperba-la-aproape-70-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Secretul siluetei Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc a dezvăluit că a renunțat aproape complet la carne. Consumă acest aliment foarte rar spre deloc, în schimb mănâncă multe legume și bea extrem de multe lichide, în special apă.

”Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă”, a declarat artista pentru impact.ro.

Sport nu fac!”

Sportul nu face parte din rutina ei zilnică, însă încearcă să se miște cât mai mult. Artista a mărturisit că se plimbă mult, iese cu cățelușa la plimbare și simte nevoia să meargă mult pe jos.

”Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc’’, a mai spus ea.

Vezi și Câtă frumusețe într-o singură familie! Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt divine. Ce meserii au Bea și Nasti

Citește și:

Vladimir Drăghia a bătut palma cu un post TV! Ce emisiune va prezenta din toamnă

George Simion a arătat-o pe viitoarea lui soție: „Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”. Ce mesaj i-a transmis Luis Lazarus