Soția lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cine este „vinovat” de corpul ei bine lucrat și a ținut să-i mulțumească public acestuia pe un cont de socializare. Este vorba despre antrenorul ei personal, Antonio.

Anamria Prodan se antreneaza din greuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, ea a pozat alături de acesta, iar imaginile au făcut deliciul fanilor. El este la bustul gol, iar ea deși este îmbrăcată sport, pare foarte sexy. În plus, sexy-impresara a fost felicitată pentru efortul pe care îl depune ca să arate bine.

La 46 de ani, sexy impresara cântărește 56 de kilograme, după ce a reușit să dea jos numai puțin de 17 kilograme.

 

„Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat.  Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine.  Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, a declarat Anamarai Prodan, într-un interviu pentru emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv.

 

A consumat doar sucuri timp de 14 zile

Vedeta susține că i-a plăcut foarte mult dieta pe care a ținut-o. A renunțat la alimentele solide și a băut doar sucuri din fructe și din legume timp de 14 zile.

 

„Eu dacă îmi doresc ceva,  nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Citește și: