Pare că are timp pentru orice: să fie mamă, să fie iubită, să fie vedetă, să încerce senzații și sporturi extreme și lista poate continua. Cum are timp pentru toate, pentru că e clar că ziua, și în cazul ei, are tot 24 de ore?

Iar un răspuns ni-l dă chiar ea: ”Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață, imediat cum mă ridic din pat, e întotdeauna… o bătaie :)), descălțată și aproape goală, în mijlocul iernii”.

Postarea de pe Instagram a divei ar putea părea enigmatică în lipsa unei fotografii, care nu lasă loc de interpretări. În poză, Mihaela Rădulescu, îmbrăcată într-un maiou negru și pantaloni scurți, se luptă în joacă cu fiul ei, Ayan, în vârstă de 13 ani. În ciuda frigului și a faptului că afară e zăpadă, și el e îmbrăcat sumar, în tricou și pantaloni scurți. Amândoi par că se distrează de minune și e clar că e unul dintre momentele de calitate petrecute împreună de mamă și fiu.

My „bad mother“ days…are not over yet:))) – first thing, every morning, right out of the bed was always… a fight:)), barefoot and almost naked, in the middle of the winter #sharethelove #ayanmylove #growingfast #mother #kidforlife #blessed #purehappiness #tbt

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Fără să vrea, vedeta oferă, prin prisma acestui instantaneu, mai multe informații personale fanilor, în afară de felul în care își crește copilul, lăudat de multe dintre internautele care îi urmăresc contul. Se poate vedea că nu-și dă niciodată jos brățările de la mână, nici măcar atunci când doarme. În plus, câte șanse aveam să aflăm cum arată costumația ei pentru dormit?

Mihaela Rădulescu trece printr-o perioadă fericită. Divorțată de mai multe ori, vedeta se iubește de ceva vreme cu Felix Baumgartner, cel care a intrat în cartea Recordurilor pentru saltul său din stratosferă, în 2012, când a depășit viteza sunetului.

Foto: Instagram

Vezi și Așa n-ai mai văzut-o pe Mihaela Rădulescu! Până și ei îi place cum arată | FOTO

Citește și: