Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani alături de Robert Stoica. Cei doi s-au căsătorit în această vară, iar la nunta lor a fost toată spuma vedetelor, așa că nu au ieșit ”pe minus”, așa cum s-a întâmplat la alte evenimente de acest gen.

Iubitul artistei este cu trei ani mai mic decât frumoasa vedetă, dar acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor pentru că, potrivit spuselor sale, cei doi se iubesc și sunt pregătiți să îmbătrânească împreună.

E greu pe moment, atunci când pleci cu ce este pe tine și o valiză…”

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu proaspetii însurăței și au aflat cine gestionează banii familiei. Mai mult decât atât, cei doi au vorbit și despre ”infidelitatea finaciară”.

„Dacă nu ai gânduri serioase, nu vrei să fii împreună pentru totdeauna, poți fi infidel financiar, fiecare cu punguța lui, mai pui deoparte, să nu știe partenerul.

În momentul în care clădești o familie și vrei să clădești o familie, vrei să îți petreci tot restul zilelor alături de partener și nu ai alte gânduri, banii trebuiesc puși la comun, dacă simțim că și el gândește așa.”,a declarat Maria Constantin pentru sursa citată.

„Aceeași părere o am și eu, însă uneori mai trebuie să ascunzi bani, dacă trebuie să îi cumperi un cadou, de exemplu.

Noi suntem cu banii la comun, însă Maria habar nu are câți bani avem, cât se cheltuie, ea nu ține banii niciodată la ea. Dacă merge să cumpere ceva și îi rămân 20 de lei, vine și îmi dă.”, a declarat Robert, soțul artistei.

Maria Constantin și-a amintit și de greșelile pe care le-a făcut în fostele căsnicii. Artista a avut încredere oarbă și, la despărțire, a plecat fără nimic. A luat-o de la capăt, însă nu regretă, ci spune că acesta a fost exemplul pe care l-a preluat de la părinții săi.

„Uneori nu este bună această variantă, pentru că dacă unul gandește că este până la adânci bătrâneți, așa cum am gândit eu, nu a fost de bine. După ce s-a terminat, au rămas banii acolo… Era bine să fiu infidelă financiar atunci.

Eu așa sunt, așa am văzut la părinții mei, ei nu își ascundeau nimic, așa am primit eu educația, pe sistemul acesta. Când iubești, iubirea aceea este oarbă și nu gândești că se schimbă.

E greu pe moment, atunci când pleci cu ce este pe tine și o valiză, lucrurile acestea te întăresc, e frustrant, însă eu cânt de la 16 ani, am garanția că eu oricum mă descurc.”, a mai spus cântăreața.

maria constantin nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ce superstiții are cântăreața legat de bani

Artista a dezvăluit și ce superstiții are legat de bani. Spune că nu ține banii în geantă, pentru că acest lucru, din punctul ei de vedere, îi aduce ghinion și nu mai face alții.

Mai mult, cei doi soți au spus răspicat și care este mai cheltuitor dintre ei doi.

„Eu nu țin bani în geantă. Am o superstiție, în momentul în care țin bani în geantă, nu îmi mai vin alții. E demonstrat de mine. Nu țin bani cash la mine.

Eu nu sunt genul care să merg prin magazine și să îmi cumpăr ceva, el este mai cheltuitor. Bine, dacă este pentru copii, sunt mână largă, dar pentru mine, nu. Eu, dacă am văzut ceva și trebuie să îmi iau, mă pot răzgândi și în ultima clipă. De obicei fac comenzi online.

Vreau să menționez nu că nu îmi cumpăr haine, însă am foarte multe contracte de imagine, mă îmbracă foarte mulți designeri. Robert, dacă trece pe lângă un magazin, vede ceva, intră direct.”, a mai declarat Maria Constantin, în vârstă de 36 de ani.

Pe lângă Marcel Toader, care a murit între timp, de care a divorțat cu scandal în 2017, Maria Constantin a fost căsătorită colegul ei de breaslă Ciprian Tapota, în perioada 2008 – 2014, alături de care are și un băiețel.

Vezi și Maria Constantin, nuntă atipică! Toți invitații s-au îmbrăcat în alb, iar Bianca Drăgușanu parcă era mireasa! dar și Maria Constantin, despre nunta atipică, în post, care va avea loc chiar anul acesta: Ce tematică a ales pentru invitați. De fapt, de ce a divorțat prima oară

Citește și:

Poveștile de dragoste complicate ale Mariei Ciobanu. Cum a ajuns să formeze un cuplu cu Ion Dolănescu, care nici nu-i plăcea ca bărbat

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Cele două profe de engleză, ținute strălucitoare