Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi și-au ferit mereu relația de scandaluri și, chiar dacă ”au dat din casă”, și-au ținut relația și familia ferite de ochii lumii, preferând, de cele mai multe ori, discreția.

Cu toate acestea, asta nu o împiedică pe prezentatoare să mai ofere ocazional detalii cu privire la modul în care funcționează căsnicia lor. Spre exemplu, într-un moment de sinceritate cu fanii săi, vedeta a vorbit despre modul în care ea și partenerul său gestionează banii în cuplu.

„Cum facem cu banii în cuplu, cum îi împărțim, cum îi gestionăm? Din punctul meu de vedere, o relație care este sănătoasă, una adevărată, înseamnă să împarți cam tot și atunci consider că banii cuplului ar trebui să fie la comun.

Nu ar trebui să existe probleme de genul „Iau cardul tău, tu pe-al meu”. Dacă cumva încep chestii de genul „banii tăi, banii mei”, ceva nu prea este în regulă. Sunt situații, și situații.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, detaliind ulterior cu cazuri concrete, de care nu este străină.

Cristina Șișcanu, despre banii separați în cuplu

Tocmai pentru că ea este obișnuită să împartă tot ce are material cu soțul ei, vedeta a reacționat atunci când a auzit faptul că prieteni din anturajul său preferă să-și țină veniturile separat și să împartă cheltuielile la jumătate. Există însă un motiv pentru care e întâmplă asta, explică vedeta, care este de acord ca în astfel de situații, regulile mai pt fi încălcate.

„Sunt situații particulare în care poate este nevoie ca banii din cuplu să fie separați. Niște cunoștințe de-ale noastre spuneau că atunci când plătesc facturile se împart, unul plătește jumătate, celălalt jumătate, la restaurant la fel, vorbesc de oameni căsătoriți.

Nu mi-a venit să cred și i-am întrebat, pentru că eram apropiați, îmi permiteam. Așa am înțeles că fac asta pentru că ea câștiga mai mult decât el și el voia să o protejeze, să nu o lase doar pe ea să facă plățile mai consistente. E clar că veniturile lui mai mici nu puteau să acopere, iar ca el să nu se simtă prost că cheltuiește din banii ei, au decis să împartă tot la jumătate.

Nici așa nu-i ok. Sunt momente în viață când bărbatul câștigă mai mult sau femeia și atunci parcă e ciudat.”, a continuat soția lui Mădălin Ionescu.

Vacață prelungită pentru familia Ionescu

Momentan, familia Ionescu, mai puțin fata cea mare a lui Mădălin, se află într-o vacanță prelungită. Acum stau la soare în Grecia, dar anterior au fost în Italia și Austria, într-o vacanță cu mașina.

acum-se-afla-in-greciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ștefania, fata prezentatorului TV din altă căsătorie, a fost în vacanță cu iubitul și nu a vrut să onoreze invitația lor, dar, dată fiind vârsta ei, e ceva normal, este de părere Cristina Șișcanu, care le-a explicat fanilor cum stau lucrurile în mai multe filmulețe postate pe Facebook.

Tot acolo le-a spus cum s-au distrat în Austria, unde însă a recunoscut că e scump, chiar dacă cazarea e superioară celei din Italia, de exemplu, și a mărturisit că în Grecia ea și soțul vor să-și reînnoiască jurămintele.

Cât despre Grecia, unde se află acum, în Halkidiki, aceștia sunt cazați într-un resort de lux, dar, pentru că sunt clienți vechi, au parte de niște discounturi. Chiar și așa, își calculează foarte bine bugetul, ca orice familie care muncește un an pentru a-și face vacanța de vară peste hotare.

Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu a împlinit 6 ani! Vedeta a născut după o vizită la Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Inițial, nici Filip nu a vrut să meargă cu ei: ”Cu greu l-am convins”, a recunoscut Cristina Șișcanu. Dar acum se simte ca peștele în apă și-și amuză părinții cu replicile sale haioase. Recent, a văzut o femeie care făcea topless și și-a întrebat nevinovat mama dacă nu are bani pentru a-și cumpăra și sutien. Prilej de râs în hohote pentru întreaga familie.

Cristina Șișcanu: „Știți ce? Nouă nu ne este rușine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți!”. Ce s-a întâmplat în vacanța de la mare

Vedeta nu a vrut să spună cât au cheltuit până acum în concediu, știind că poate isca discuții cu o astfel de informație, dar a specificat că au economisit ceva alegând să meargă cu mașina, iar cazările au fost antamate din timp, în Italia chiar la jumătate de preț, pentru că au rezervat încă din aprilie,

În rest, au cheltuit cam jumătate din banii care s-ar fi dus acasă, a mai spus ea.

Vezi și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 13 ani de relație. Care este secretul celor doi și pe ce mizează în relația de cuplu

Citește și:

A căzut și ea în patima operațiilor estetice. Ce intervenție și-a făcut Adina Buzatu la față, la 46 de ani: ”Pozele sunt făcute la 8 zile după operație”

Theo Rose și Anghel Damian și-au sărbătorit zilele de naștere. Poză adorabilă cu fiul lor: „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”