Anca Serea are o familie fericită, dar și numeroasă, de care reușește să se îngrijească excelent, chiar dacă nimeni nu înțelege cum, mai cu seamă că are și o carieră și e mereu pusă la punct. Recent, aceasta a a dezvăluit cum reușește să țină răceala la distanță de familia ei.

Vedeta susține că are mare grijă în această perioadă cu cei mici, ca să nu răcească și să stea departe de viroze.

“Toamna e o perioadă în care se răcește destul de des, dar noi nu facem ceva în mod deosebit. Cred că prevenția este extrem de importantă. Mergem regulat la doctor pentru analize medicale.

E foarte importantă și alimentația și numărul orelor de somn, odihna. Încerc să evit stresul cât mai mult. Bineînțeles, colectivitatea poate fi un factor de creare a unor dezechilibre. Copiii noștri se îmbolnăvesc maximum de 2 ori pe an, din fericire”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

Vedeta recunoaște că, pentru început, folosește diverse produse naturise, însă, dacă situația se complică, atunci merge cu copiii la doctor, pentru tratament. De asemenea, Anca Serea a precizat că, în această perioadă, le dă copiilor săi suplimente, dar îi îmbie și să consume multe fructe și legume.

De asemenea, soția lui Adi Sînă a dezvăluit și rețeta minune cu care ține răceala la distanță.

“La cei mari nu mă mai panichez, la cei mici e puțin mai dificil. În primă fază, vorbesc cu doctorul și încerc să-i tratez acasă. Folosesc diverse produse naturiste pentru început. Apoi, în cazul în care se agravează situația, mergem la doctor pentru tratament.

Le dau copiilor multe suplimente, mănâncă și multe fructe și legume. Având un stil de viață sănătos și o alimentație adecvată, virozele nu apar atât de des la noi în familie.

Avem un fel de rețetă pentru imunitate. Toată familia mănâncă miere cu lămâie, ghimbir și scorțișoară, pentru o imunitate corespunzătoare”, a adăugat Anca Serea.

Anca Serea și copiii, probleme de sănătate în familie: „E îngrozitor! A circulat în familie. Suntem pe tratament toți!”

alimentatia-sanatoasa-e-bazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Anca Serea: „Le dau vitamina C, suplimente aduse din străinătate, ulei de pește”

Anca Serea a mărturisit că ea și soțul ei au propria rețetă pentru imunitate, ei bând în fiecare zi, pe stomacul gol, apă fierbinte cu lămâie, neîndulcită.

“Noi mai avem și alte obiceiuri sănătoase, pe care le respectăm cu strictețe în fiecare zi. Eu și Adi bem mereu dimineața apă fierbinte cu lămâie, neîndulcită, pe stomacul gol. Avem acest obicei de ceva timp, și ne face tare bine.

Din fericire și Moise îmi seamănă foarte mult și toți copiii de altfel, mai puțin cei mari.

Toți mănâncă multe fructe și legume. Pe lângă alimentație, am grijă să nu le lipsească vitaminele și mineralele pe care nu le pot lua mereu din alimente. Le dau vitamina C, suplimente aduse din străinătate, ulei de pește” a mai spus Anca Serea pentru sursa citată.

Vezi și Anca Serea, sătulă să îngrijească singură 6 copii: ”Am obosit! Nu mai pot! Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!” Acuze fățișe față de soțul ei

Citește și:

Părinții lui Mathew Perry, un monument de durere la locul tragediei. Mama actorului din „Friends”, chemată să recunoască trupul fiului ei, mort la doar 54 de ani

A murit Matthew Perry, din „Friends”, la numai 54 de ani