Gabriela Cristea se bucură în prezent de o familie unită și frumoasă, alături de Tavi Clonda. Cei doi au împreună două fetițe pe care și le-au dorit mai mult decât orice și pe care le-au avut cu mari sacrificii. Lesne de înțeles că încearcă să le ofere micuțelor tot ce își doresc material, dar și extrem de multă iubire. Și baza pentru a se forma ca oameni de calitate, pentru a fi ”întregi” și mulțumite de viața lor.

Eu te-am făcut, eu te omor!”

Mai cu seamă însă, încearcă să nu repete greșelile părinților săi, povestește prezentatoarea TV, care spune că a fost adesea descurajată de părinți sau comparată cu alți copii.

„În perioada în care am fost noi mici exista și vorba aceea „eu te-am făcut, eu te omor”, „bătaia e ruptă din Rai” și așa mai departe și alte lucruri pe care încercăm și reușim, zic eu măcar în proporție de 80%, să nu le implementăm.”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

Gabriela Cristea, probleme mari din cauza unei educatoare: „Am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris”

Greșelile părinților ei, cu efecte pe termen lung: ”Eu nu am să-i spun niciodată niciuneia dintre fetele mele că…”

Gabriela Cristea spune că a fost nevoită, în prima parte a vieții, să își găsească singură încrederea în sine și să învețe pe cont propriu că poate face anumite lucruri.

Vedeta a trăit în generația în care părinții făceau adesea comparații între copii, indiferent de rezultatele pe care le avea propriul copil. Întotdeauna exista loc de mai bine, iar acest lucru era scos în evidență cu fiecare ocazie, dă de înțeles aceasta.

„Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc singură resursele. Întotdeauna alții erau mai buni decât mine, alții făceau mai bine decât mine și erau exemplele alea: vezi a lui cutare de la etajul 3 e olimpic la matematică sau Cutărescu, tu nu ești în stare.

Eu nu am să-i spun niciodată niciuneia dintre fetele mele că nu este în stare să facă ceva. Am să merg pe principiul, dacă tu crezi că poți, atunci cu siguranță vei putea”, a continuat aceasta.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru plăcerile fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro!”

fetitele-vedetei-ca-doua-papusiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Principiile după care se ghidează în creșterea copiilor ei: ”Nu pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață!”

În schimb, Gabriela Cristea încearcă să fie o mamă cât se poate de înțelegătoare cu cele mici. Vedeta spune că le încurajează constant să facă lucrurile care le plac, iar în momentul în care ceva nu este în regulă, vedeta discută deschis cu ele.

„Încerc să fiu deschisă, negociem. Și cu Iris se negociază la sânge, negocierea este… de zici că este vreun strateg de la Uniunea Europeană.

Nu spun nu, dar nu spun nici da. Le las să-mi aducă toate argumentele, îmi aduc și eu argumentele și negociem undeva la jumătate.

Fetele mele știu că sunt frumoase și deștepte și că au potențial și pot să facă absolut tot ce își doresc, dar nu vreau să merg atât de departe cu treaba asta, pentru că nu m-aș dori să facă parte dintr-o generație de copii narcisiști, cărora li se spune tot timpul «ești cel mai frumos, ești cel mai deștept, ești cel mai»… da ești, dar nu ți se cuvine.

Nu este meritul tău că ești cea mai frumoasă, Dumnezeu te-a hărăzit așa. Tu trebuie să cultivi chestia asta și trebuie să-ți aduci și tu contribuția, nu pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață.”, a mai dezvăluit vedeta.

Vezi și Gabriela Cristea a vrut să se despartă de Tavi Clonda: „Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”. Acum a spus prin ce au trecut

Citește și:

Ultimele imagini cu Mathew Perry în viață și poza bizară, ca o premoniție, pe care a publicat-o pe Instagram

Părinții lui Mathew Perry, un monument de durere la locul tragediei. Mama actorului din „Friends”, chemată să recunoască trupul fiului ei, mort la doar 54 de ani