Daniela Gyorfi (54 ani) a născut-o pe Maria la 42 de ani și este o mamă foarte exigentă. Fiica ei a devenit o dominișoară în toată regula, este foarte silitoare, la școală are note mari, și, mai nou, învață și limba coreeană ca să devină translator. N-o interesează viața de artistă, spre bucuria mamei ei.

Daniela Gyorfi: „Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu”

Maria Tal este obișnuită, însă, și cu lumina reflectoarelor, căci a și prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, numită „Maria întreabă, adulții se confesează”. Mama ei, însă, nu și-ar prea dori o carieră în televiziune pentru ea, cu atât mai puțin în muzică.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a, sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu.

Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea, că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțini (banii – n. red.).

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, a declarat pentru Click! cântăreața.

Fiica Danielei Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă cu Lavinia. Cum a reacționat Zâna?

O susține în tot ceea ce își dorește să facă, dar și ea e de neclintit în dorința ca fiica ei să fie independentă.

„Femeie independentă, şi susţin acest lucru. Acest principiu îl am de la mama mea, şi aşa voi muri, asta îi spun şi ei, şi asta spun tuturor femeilor, tuturor fetelor care viseză la cai verzi pe pereţi. Este foarte frumos ca un bărbat să fie drăguţ, să îţi ofere, să facă, să dreagă, dar femeia trebuie să fie pe poziţii. O femeie trebuie să aibă un serviciu, trebuie să aibă banii ei, aşa este”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Despre pasiunea fiicei sale, numai de bine, chiar dacă mama nu prea înțelege mare lucru.

„Îţi dai seama că îi place coreeana, imaginează-ţi ce înseamnă pentru mine coreeana, nici măcar nu aud foarte bine ce vorbesc în coreeană, dar ce spune ea, îţi dai seama. Dar eu o voi susţine, am să îi pun meditator dacă văd că este preocupată şi chiar vrea.

De anul acesta i-am spus: „Dacă tu vrei, din toamnă, şi văd că într-adevăr esti determinată, bun, îţi pun meditator şi faci coreeană.” Mi-a spus că vrea translator.”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

sunt-ca-doua-prieteneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Maria nu e atrasă de muzică

Despre relația mamă-fiică, iată ce a declarat cântăreața la Antena Stars: „Îmi place să cred că suntem ca două prietene, adică aşa aş vrea să fiu vis-a-vis de această relaţie dintre mamă şi fiică. Chiar dacă îi dau un sfat, poate o învăţ să facă ceva anume, dar tot timpul este decizia ei.(…) Pentru tot ceea ce face, ea decide.

Am dat-o la pian, mi-a zis: „Mami, nu sunt pentru pian”, ok. I-am spus cu muzica, dacă îi place, a spus: „Mami, nu cred că sunt eu pentru muzică, nu mă regăsesc, îmi este ruşine”, am spus ok, oricum este mică”.

Un copil foarte dorit

Daniela Gyorfi a fost una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care a devenit mamă la o vârstă mai înantată, după 40 de ani. Artista a adus-o pe lume pe fiica ei, Maria, la vârsta de 42 de ani.

Ea și tatăl copilului ei, George Tal, nu sunt căsătoriți, deși sunt împreună de mai bine de 16 ani. Cântăreața și George Tal au planificat nunta, însă de fiecare dată planurile le-au fost date peste cap.

A fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu vrea să mai meargă în fața altarului

„Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, declara în trecut Daniela Gyorfi.

Vezi și Daniela Gyorfi, în „reparații”! Se lăuda că e ”cea mai neoperată vedetă din showbiz”, dar a cedat: „Mi-a tras de toate în sus!”

Citește și:

Anghel Iordănescu, bunic din nou! Andrei, fiul selecționerului, tătic pentru a doua oară!

Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Mai și înnebunesc”. Ce le reproșează celor din jur: ”Când aud… nici nu știu cum să reacționez”