Dan Negru nu e împlinit doar pe împlinit profesional. El este tatăl a doi copii, și are un mariaj fericit cu femeia care îi e de mulți ani alături, 18 mai precis, Codruța Negru.

Un om sărac poate să devină bogat

Prezentatorul TV a povestit recent că acordă o mare importanță educației celor doi copii, formându-i așa cum el însuși a fost crescut. Modestia și dărnicia reprezintă doar două dintre valorile cu care i-a obișnuit reputatul om de televiziune pe băiatul și fata sa.

Cred ca i-am crescut cumpătați și liniștiți, nu au neliniștea de a avea cât mai mult. I-am învățat că, dorindu-și puțin, un om sărac poate să devină bogat.”, a spus Dan Negru la Kanal D, conform Wowbiz.ro.

Dan Negru: „Tot ce aduni se poate risipi peste noapte”

Nu multă lume știe, dar prezentatorul TV a avut un episod dificil în istoricul familiei sale care, totodată, a devenit și o lectie de morală predată de-a lungul timpului în familia lui Dan Negru.

La instaurarea regimului comunist, așa cum s-a întâmplat în cazul multor familii înstărite, familia lui Dan Negru a fost deposedată de toate valorile sale. O lecție dură și foarte importantă de viață pe care Dan Negru a primit-o încă din anii copilăriei.

„Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte. Pe ai mei, pe toți, și pe bunici, și pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniștii într-o noapte și i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniștit, dar ele au dispărut într-o noapte.

Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic.”, a mai spus Dan Negru, conform sursei citate.

E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

Deși fiica sa nu are mai mult de 13 ani, Dan Negru îi insuflă Darei cultura muncii. Vrea ca de la o vârstă fragedă să o învețe să aprecieze valoarea banului. Mai cu seamă pe aceea a banului muncit.

Astfel, tânăra petrece cel puțin două ore pe zi ajutând-o pe mama sa, dar și pe colegele acesteia, la cabinetul de stomatologie.

Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi.

Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat.”, a mai declarat Dan Negru.

Vezi și Dan Negru, mesaj pentru părinții care nu vor ca elevii să dea Bacalaureat la religie: „Nu fiți proști!”

Citește și:

Ce spun părinții Deei Maxer despre noul ei iubit. Primele declarații ale lui Robert Drilea

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Primele declarații: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”