Minodora nu este doar o artistă de succes din țara noastră, ci și o mamă extrem de implicată, care încearcă să-i ofere fiului ei cea mai bună educație și cel mai bun exemplu. Marco are 13 ani și începe să parcurgă o perioadă presărată cu multe schimbări și provocări, atât pentru el, cât și pentru părinții săi.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, Minodora a vorbit despre educația pe care i-o oferă fiului ei și despre momentele mai grele pe care le-a întâmpinat până acum. Mai mult, solista a dezvăluit și care a fost modalitatea prin care și-a adus fiul pe „calea cea bună”. O metodă oarecum ”bătrânească”, mai ”din topor”, dar încă practicată în multe case.

Minodora, despre fiu ei adolescent

„E ok, e cuminte, are bun simț, iar dacă sare calul ia una după cap și își revine. „Hai măi, ce dai?” Păi dacă ești nesimțit…” – cam așa decurg micile lor dispute.

”Este cuminte, dar a avut atitudine de cocalari. I-am spus „Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine, te-aș lăsa în pace, pentru că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine sau nu”. Dar la cât e el de fin, de delicat, chipul lui este într-un fel, felul lui de a fi.

Este o anumită firmă de haine de la care se îmbracă toți copiii, de astea mai hip hop, iar copilului meu nu-i stă bine așa. Mai are de astea.

Nu știu ce vede sau nu vede, dar l-am întrebat de ce trebuie să fie ca toți ceilalți, de ce să nu fie ca el.

Ai comportament de cocalar, așa îi spun mereu direct, te rog frumos să-ți revii, că dacă nu ți-o iei! Ultima oară și-a luat vreo 2-3 după cap. L-am rugat să-și controleze tonalitatea. L-am avertizat 3-4 luni, dar când a intrat în mâinile mele nu l-a mai scos nimeni.

Nu vreau să instig lumea să-și omoare copiii, dar unde dă mama crește, nu se întâmplă nimic. Și noi primeam câte una după ceafă și nu s-a mutat ceafa. Să nu-și imagineze lumea că omor copilul cu bătaia, dar dacă nu înțelege…”, a declarat Minodora.

minodora-si-baiatul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Minodora, devastată de moartea mamei ei

Recent, artista, dar și fiul și soțul ei, au trecut printr-un moment de cumpănă, când mama celebrei soliste s-a stins din viață. Chiar dacă aceștia știau că femeia are probleme de sănătate, nu se așteptau ca momentul acesta să vină atât de curând, motiv pentru care au suferit cu toții extrem de mult.

Tragedia a avut loc în luna august, dar nici până în ziua de astăzi Minodora nu și-a revenit. Din această cauză nu și-a putut relua nici rutina legată de sport.

„Fac și sport, dar în ultima perioadă nu am mai reușit, pentru că am fost foarte supărată. Am pierdut-o pe mama mea, sufletul pereche, și nu mi-a mai ars de nimic. Am și strâns banda, am pus-o pe scară, asta îmi place să fac, bandă. Îmi pun și greutăți la picior. Nu am dispoziție acum.

Nu m-am așteptat să o pierd pe mama. Totul a început să se întâmple din aprilie, atunci am primit un telefon, când tata mi-a spus că a găsit-o cu capul pe masă. S-a dus tata până în curte, pentru că ei s-au mutat la casa bunicilor mei. Făcuse un atac cerebral, iar cheagul acela s-a oprit la intestinul subțire. A făcut infarct la stomac, asta s-a întâmplat în aprilie, după care au urmat numai probleme.

Am tot tras de atunci. I se dăduseră atunci șanse de 1% să supraviețuiască, dar a reușit să o salveze și am plecat acasă fericite.

Au urmat alte momente grele însă. După o lună de zile a făcut multiple atacuri cerebrale chiar în mijlocul creierului”, a mai spus încă foarte afectată Minodora.

Vezi și Minodora, hărțuită sexual de Tavi Colen! A vrut să-l dea în juedecată pentru tentativă de viol. Alin Oprea a recunoscut: ”Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez”

Citește și:

Oana Roman, decizie radicală. Își mută mama din centrul în care e internată în prezent: „Este scump, de ordinul miilor. Nu-mi permit”

Elena Merișoreanu, despre idila cu fratele Ionelei Prodan și confruntarea cu amanta soțului: „Tu, prietena mea cea mai bună…”