Puține se știu despre viața vedetei în Italia, dar, din când în când, fosta prezentatoare TV le mai oferă fanilor informații despre traiul ei. Iar recent, a spus voalat cu ce se ocupă la cinci ani de când e plecată.

Vedeta a renunțat complet la televiziune, dar recunoaște că îi este dor de pupitrul știrilor.

Totuși, chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, fosta vedetă de televiziune a găsit alte îndeletniciri. Conform informațiilor prezentate de aceasta pe rețelele de socializare, Magda Vasiliu se ocupă acum cu crearea unor genți unicat.

Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit că a muncit pentru a crea un model de geantă special, făcut în exclusivitate de mână. Acum, vedeta realizează acest model de poșetă doar pe comandă și deoarece are deja multe cereri, a trebuit să se apuce serios de muncă.

“Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….

geanta-creata-de-Magda-VasiliuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, a scris Magda Vasiliu pe rețelele de socializare, unde a postat și imagini cu creația ei.

Ce planuri de viitor mai are Magda Vasiliu

Gențile unicat nu sunt singurul lucru pe care plănuiește Magda Vasiliu să îl facă. Vedeta a precizat că dorește să scrie o carte de mai mulți ani, dar a tot amânat momentul.

Acum ar vrea să se apuce serios de treabă și să scoată o carte scrisă chiar de ea.

“Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez”, a mai dezvăluit Magda Vasiliu.

Divorțată de trei ori

Vedeta a încheiat anul trecut cea de-a treia căsnicie a ei. A divorțat de Cosmin Stoian după aproximativ șase ani de căsnicie.

Cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze. Magda Vasiliu a dat de înțeles că în relație au apărut fel și fel de lucruri, aveau priorități diferite și au decis să se despartă.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos.

La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui.

Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Vezi și Magda Vasiliu, despre viața după cel de-al treilea divorț. Are sau nu un nou iubit?

Citește și:

Mădălina Ghenea, poze rare cu fiica și mama, la piscină. Ce mare a crescut Charlotte!

Charlene de Monaco, mai tristă ca niciodată, la prima apariție în public alături de familia sa