Bebelușul regal urmează să vină pe lume în orice moment, iar într-un mesaj pe contul lor de Instagram Meghan și Harry au mărturisit că îi spun acestuia „bebelușul Sussex”. Dezvăluirea a fost făcută într-unmesaj în care le mulțumea fanilor pentru faptul că au făcut donații în scop caritabil, așa cum le-au sugerat,  în loc să le trimită cadouri pentru copil.

Oamenii au făcut donații de dragul bebelușului

„În numele Ducelui și Ducesei și a bebelușui Sussex vă mulțumim foarte mult. În urmă cu o săptămână, ducii de Sussex v-au rugat să vă gândiți să faceți donații pentru diferite organizații din întreaga lume în loc să trimiteți cadouri pentru bebelușul lor încă nenăscut. Nu doar că mulți ați fost de acord cu ei, dar ați luat și măsuri. Altețele lor Regale au vrut să știți ce impact a avut sprijinul vostru, efectul direct pe care l-a avut donația voastră. Ați ales să fiți aprte din binele colectiv și ați făcut o diferență reală”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Instagram a lui Harry și a lui Meghan, unde au dezvăluit și ce au reușit să facă cu sumele uriașe care au fost strânse.

Mesajul i-a emoționat pe fanii ducilor de Sussex, care i-au lăudat pentru inițiativa pe care au luat-o și i-au spus că sunt nerăbdători să vadă și anunțul despre nașterea copilului: „Bebelușul vostru nici măcar nu s-a născut și deja schimbă lumea în bine”, „Ați avut o idee genială”,  „S-a spus despre voi că sunteți niște membri ai familiei regale neimportanți și pe care nu-i place nimeni, dar faceți lucruri așa mărețe”, aau scris fanii pe instagram.

Citește și: