Deși apropiat al viitorului rege al Marii Britanii, acesta i-a atacat fără milă atât pe ducesa de Sussex, cât și pe familia acesteia, despre care a spus că e ”comună”. Înrudit pe departe cu familia regală britanică, acesta și-a permis să critice rochia îmbrăcată la nuntă de Meghan, una creată de Claire Waight Keller, costând 200.000 de lire sterline și lăudată de toată lumea, spunând că parcă era din”beton”.

Nicky, care a avut ocazia în trecut de a socializa cu prințesa Diana și chiar de a cânta în fața reginei, e de părere că rochia cu tăieturi simple, purtată cu un voal de 5 metri, brodat manual, nici nu i-a venit bine miresei. După părarea sa, materialul ar fi trebuit să fie mai fin. De menționat e însă faptul că Nicky este designer, așa că nu a vorbit despre ținuta acesteia în completă necunoștință de cauză.

Atac la tatăl miresei. E comun și are burtă

Cât despre absența tatălui miresei de la nuntă, după părerea sa, a fost un lucru bun. De menționat e faptul că acesta fusese operat pe inimă cu câteva zile înainte de nuntă. Anterior, însă, fusese prins regizând o ședință foto cu paparazzii, făcându-și astfel fiica de râs.

Nicky nu s-a referit doar la comportamentul lui Thomas Markle, el atacându-l și pentru felul în care arată, în special greutatea sa, peste cea normală. ”Arată comun. Ar fi fost îngrozitor dacă apărea cu burta aceea acolo (la nunta regală – n. red.)”, a spus el, menționând că, probabil, membrii familiei regale nu ar fi știut cum și ce să discute cu el.

La adresa mamei lui Meghan, însă, cuvintele nu mai sunt aceleași. ”O persoană care nu a fost comună a fost mama ei”.

E vorba despre Doria Ragland, instructor de yoga. Înainte de nunta fiicei sale, unde a venit neînsoțită, aceasta a renunțat la jobul pe care îl avea în SUA. În prezent, Doria e ajutată de fiica ei să-și găsească o locuință la Londra. Dacă Meghan și Harry vor avea curând moștenitori, va fi mare nevoie de Doria.

Foto: Hepta

Vezi și Război în toată regula la Palatul Buckingham! Kate Middleton și Meghan Markle sunt la cuțite, iar regina ține partea uneia dintre ele!

Citește și: