Totuși, 12 ani sunt suficienți uneori pentru a nu-l mai vedea pe cel de lângă tine ca la început. Nu e valabil și în cazul impresarei. Într-un interviu recent, aceasta, ajunsă la vârsta de 47 de ani, a vorbit despre fotbaliștii și antrenorii pe care îi impresariază, ajungând, inevitabil, și la actualul ei soț.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe Pământ”, a spus Anamaria Prodan dintr-o suflare, conform Gazeta Sporturilor.

”Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională. Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglinda ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful?”, a continuat ea.

Revenind la Laurențiu Reghecampf, a cărui zi de naștere a fost în urmă cu circa trei săptămâni, iată ce urare i-a făcut Anamaria Prodan pe Instagram: ”Simplu … TE IUBESC! De ziua ta și mai mult! Secunda de secunda și mai mult! Nu exista cuvinte pt ceva mai mult decât sfântul cuvânt TE IUBESC!”.

Vezi și Anamaria Prodan, dezvăluiri despre fostul său soț, Tibi Dumitrescu: „E sufletul meu!”

Citește și:

Radu Vâlcan, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soția lui. Adela Popescu împlinește astăzi 34 de ani

Dragoș Bucur, diagnosticat cu Covid-19, mesaj emoționant pentru soția lui, Dana Nălbaru