Theo Rose mai are aproximativ patru luni până își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Vedeta este mai nerăbdătoare ca oricând să devină mamă, întrucât deja experimentează sentimente unice. Nu doar ea este cea emoționată, ci și partenerul ei de viață, Anghel Damian, care este foarte sensibil în această perioadă, după cum spunea recent artista.

Totuși, cei doi viitori părinți nu s-au apucat încă să amenajeze camera bebelușului, pentru că mai este timp, spune artista.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok. Nu am făcut nimic încă, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are.”, a spus Theo Rose la matinalul de la Pro FM.

Ce nume a ales Theo Rose pentru bebeluș

Theo Rose anunța în urmă cu ceva timp faptul că va avea băiețel, printr-o petrecere specială organizată alături de cei mai apropiați prieteni și familia.

De atunci pe buzele tuturor e întrebarea: ce nume va avea micuțul?

Și, cum artista este extrem de naturală și deschisă cu fanii săi, aceasta a ales să dezvăluie deja cele două nume deosebite pe care le-a ales împreună cu partenerul ei.

Dacă unul este ceva mai sofisticat, pentru cel de-al doilea nume artista a ales un sfânt.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a spus artista.

Cu ce pofte s-a confruntat Theo Rose

Singurele probleme cu care s-a confruntat în această perioadă au fost în primul trimestru de sarcină, însă, în rest, vedeta spune că s-a simțit foarte bine, chiară emoțiilor, până la stadiul în care îi vine să plângă mai mereu.

Și poftele sofisticate au lipsit, însă Theo Rose spune totuși că au fost niște schimbări în meniu.

„Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită.

Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât.

Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Ce spune despre nuntă

Cât despre nuntă, solista devenită și actriță spune că nu se gândește momentan la un eveniment mare, mediatizat. În schimb, ia în considerare să se cunune religios cu partenerul ei de viață, astfel încât să fie o adevărată familie, când micuțul va veni pe lume.

„Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă.

Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a mai dezvăluit Theo Rose.

Vezi și Anghel Damian a făcut Crăciunul în pijamale, acasă la părinții lui Theo Rose. Cât de bine se înțelege cu viitorii socri!

Citește și:

Ileana Popovici, fosta mare iubire a lui Sergiu Nicolaescu, face dezvăluiri la 10 ani de la moartea regizorului: „A fost un suflet chinuit”

Bianca Drăgușanu, nevoită să-și pună ochelari de vedere, după 6 luni de chin: ”Mai sunt și drăguți!”