Florin și Naomi par foarte fericiți și îndrăgostiți. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, cei doi se pare că s-au mutat deja împreună și frumoasa artistă e maestră în bucutărie. Ea își răsfață iubitul cu fel de fel de preparate, după cum le-a arătat Ristei fanilor lui.

Juratul de la X Factor a filmat-o pe Naomi cum îi prepară pui cu legume la cuptor, în timp ce îi ascultă melodiile.

Mai mult, Naomi se pare că i-a cunoscut deja toți prietenii lui Ristei, iar la întâlnirile cu ei, fosta concurentă de la X Factor nu se dezlipește din brațele iubitului ei.

naomi-in-bucatarie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, se pare că au planuri mari de viitor și artistul deja a făcut următorul pas și a prezentat-o familiei, iar mama lui e foarte încântată de iubita sa.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (n.r. Relația) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Naomi a povestit cum a cucerit-o artistul chiar pe scena de la X Factor, mărturisind că a împresionat-o foarte tare că i-a sărit în ajutor în emisiune când a urcat pe scenă și a cântat alături de ea.

Citește și:

Cum a reacționat familia Ralucăi Pastramă când a aflat de divorțul ei de Pepe

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu: „Îmi place mult felul ei de a fi”