În condițiile în care el tot iese cu declarații, în care afirmă că vrea să formeze din nou un cuplu cu Cristina Cioran, aceasta a avut o postare ambiguă și nu prea la adresa sa.

„Cu o floare nu se face primăvară. Cu un fulg nu vine iarna. Cu o vorbă nu se șterge trecutul. Nicio limonadă nu e bună acră. Așadar … degeaba ai lămâi, dacă nu ai și dulceață.”, au fost cuvintele scrise de Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Ciorna, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu

Atunci când a fost întrebată despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran a răspuns că nu vrea să-i mai dea încă o șansă tatălui copilului ei, că totul s-a terminat și că nu mai există cale de întoarcere. A recunoscut însă că acesta face eforturi, aducându-i inclusiv cadouri.

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul, că ar fi culmea să nu-l iubească.

În legătură cu mine, nu se poate nimic, adică s-a terminat și aia e. (…)

Da, într-adevăr, el mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri.

M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul. Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă”

În cadrul aceluiași interviu, Cristina Cioran a precizat faptul că Alex Dobrescu spune multe în presă, însă ei nu i le spune și nici nu face ceea ce declară de foarte multe ori.

„Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă, habar nu am, mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă.

M-a cerut în căsătorie, dar acum ceva vreme, noi vorbim de acest interviu. Eu știu că mă iubește, dar mă iubește în felul lui”, a precizat actrița.

Vezi și Alex Dobrescu, primele declarații după ce a fost surprins în club alături de Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

Citește și:

Actorul Nae Alexandru, miracolul de la cutremurul din ’77: „Mama şi bunica au pierit salvându-mă pe mine”

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, joacă în serialul „Lia – Soţia soţului meu”