Potrivit Ginei Nelthorpe-Cowne, fost agent al actriței, cea care i-a stat alături foarte mulți ani și care încă e bună prietenă cu Meghan, aceasta își strigă cu afecțiune iubitul ”Haz”.

De altfel, și ”Harry” e tot un soi de poreclă din moment ce numele întreg al prințului este Altețea sa prințul Harry Charles Albert David de Wales. Însă mezinul lui Charles și al răposatei Diana este numit Harry din copilărie. Mama lui îi mai spunea, în primii săi ani de viață, ”micul meu Spencer”, o referire la părul său roșcat, moștenire de familie din partea sa.

Când s-au îndrăgostit Harry și Meghan

Fostul agent al lui Meghan ”a mai dat ceva din casă”. Deși presa a scris că Meghan și Harry s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute (blind date), în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Meghan, care este divorțată, a știut clar cu cine urma să aibă de-a face, ea având timp să-l caute pe prinț pe Google.

Cât despre sentimentele dintre cei doi, acestea au apărut imediat. S-a întâmplat în timpul unei vacanțe în Botswana. ”Imediat după aceea, mi-a spus ce tip minunat este, un adevărat gentleman, foarte plăcut. Când am întrebat-o dacă o să se mai întâlnească cu el, mi-a spus <>”, a declarant Gina.

”Știam că Botswana va face asta pentru ei (îi va face să se îndrăgostească – n. red.). Africa are acest efect. Când s-au întors, mi-a arătat fotografii minunate cu ei doi, făcute cu telefonul”, a mai povestit agentul.

”Era clar că deja erau îndrăgostiți. Mi-a spus că e serios și că au început să discute despre viitor.

Știam atunci că nu exista altă cale decât să se căsătorească. Eram sigură că așa urma să se întâmple”, mai spune Gina.

 

Foto: Hepta

Vezi și Iată de ce a divorțat Meghan Markle, devenind astfel logodnica prințului Harry. Vezi și poze la nunta sa din 2011

Citește și: