Artistul a făcut declarații emoționante despre familia lui, dezvăluind că viața lui a căpătat altă importanță de când e tată.

Fără doar și poate, Matteo are toate motivele să se considere un bărbat împlinit. Îndrăgitul artist nu numai că se bucură de succes datorită carierei pe care și-a construit-o, ci are parte totodată și de o familie frumoasă alături de Elena, partenera lui de viață, și fetița lor frumoasă ca o păpușă.

Chiar dacă are un program foarte încărcat, artistul are mare grijă să pună familia pe primul loc și petrece momente prețioase alături de soție și fiică. Matteo susține că viața lui personală a devenit mai importantă odată cu apariția fiicei sale, Mia.

Chiar dacă a menționat că viața sa alături de partenera sa, Elena, a fost întotdeauna relevantă, venirea pe lume a micuței Mia a adus un nou nivel de semnificație și responsabilitate în existența sa.

„Când a devenit importantă viața personală – respectiv de când a apărut Mia. Nu că până atunci n-ar fi fost, de când e Elena, dar a devenit mult mai importantă de când a apărut Mia.

Am reușit să manageriez cumva, să împart treburile cum trebuie și norocul meu de când este Elena este faptul că și ea activează tot în domeniu. Ea este un impresar”, a mărturisit Matteo pentru Antena Stars, făcând astfel și dezvăluiri rare despre femeia care îi este alături.

mia-are-trei-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Întrebat dacă și-ar dori ca fiica sa, Mia, să-i calce pe urme și să urmeze calea muzicii, Matteo a declarat că nu și-a propus să îi impună fiicei sale nicio direcție anume în ceea ce privește cariera sau pasiunile sale.

„Știu că e o întrebare și o curiozitate pentru toată lumea, dacă aș vrea ca Mia să facă muzică, dar nu mi-am pus în gând nimic. Refuz să îmi pun în gând ceva pentru ea, pentru că nu aș vrea să o influențez în niciun fel”, a adăugat artistul.

Matteo înțelege importanța libertății de alegere, așa că își dorește ca Mia să aibă posibilitatea de a descoperi și de a urma propriile pasiuni, indiferent de domeniul în care ar putea fi.

De când e tată, artistul a renunțat și la pătrățele

De când a devenit tătic, Matteo și-a luat misiunea foarte în serios. Viața i s-a schimbat complet, la fel și prioritățile.

Împreună cu iubita lui, Elena, sunt părinți cu normă întreagă. Anul trecut, artistul, pe numele din buletin Vasiliu Matei, povestea despre fetița lui și despre cum e viața lui la 38 de ani.

A mărturisit că este un tătic devotat și că nu prea mai are timp pentru el. Foarte dichisit și atent cu fizicul lui până nu demult, cântărețul a declarat că a renunțat la sală deoarece atunci când are puțin timp liber preferă să-l petreacă alături de familia lui.

”Am o fată superbă. Are doi ani și ochii verzi. Nu mai fac (sală, n.r). Nu mai am pătrățele și nu mai am timp deoarece îmi împart viața între Mia, că îmi este drag să stau cu ea, cu familia, și cu Elena, iar în restul timpului trebuie să tragi din greu, mai ales că studioul este pe rampă.”, a declara Matteo.

Vezi și Fericire mare în familia lui Matteo: ”Viața mea e completă!”

Citește și:

Dana Rogoz și soțul sărbătoresc 11 ani de la cununia civilă, dar sunt de mult mai mulți ani împreună. Mesajul ei către cel pe care nimeni nu îl vedea un soț pe termen lung

Lidia Buble, cu iubitul milionar la nunta Cătălinei Ponor. Solista nu își mai ascunde relația