În urmă cu doi ani, când situația sa conjugală era destul de tulbure, creatorul de modă a decis să se perfecționeze profesional, urmând un prestigios curs în domeniul modei, la Istituto Marangoni, din Paris. Nu a reușit să își salveze mariajul cu Alina Sorescu, ba chiar a ajuns în fața divorțului, dar a reușit să-și îndeplinească visul în ceea ce privește cariera și dezvoltarea sa personală. Mai mult, la momentul respectiv, când locuia la Paris, se vorbea că ar avea o idilă în capitala Franței, lucru neconfirmat până la urmă.

„Din toamna anului trecut (n.r. 2021), Ciucu și-a petrecut cea mai mare parte a timpului său la Paris, acolo unde s-a înscris la un master. Acela a fost momentul în care Alina Sorescu a decis că mariajul ei nu mai poate continua”, scria Fanatik.ro. Contactați pentru a comenta aceste informații, nici Alina, nici Alexandru nu au dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Anunțul făcut de Alexandru Ciucu legat de cariera lui

„Am primit astăzi oficial diploma de absolvire a Masterului în Luxury Fashion and Brand Management la Istituto Marangoni Paris. Astăzi se împlinește un vis care a început acum 2 ani, într-o perioadă foarte tulbure în lumea modei. A fost o experiență frumoasă și interesantă, care m-a făcut să înțeleg ce se va întâmpla cu modă de lux în următorul deceniu și ce provocări vor avea de înfruntat cei care activează în domeniu”, a anunțat Alexandru Ciucu, zilele trecute, pe Facebook, în dreptul imaginilor cu el la absolvire, îmbrăcat cu robă și cu tocă pe cap.

alex-ciucuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În demersul său, designerul de costume bărbătești a avut și sprijinul Familiei Regale a României, fiind furnizorul oficial al acesteia de mai bine de 10 ani. „Multumesc Familiei Regale a României, care m-a susținut în demersul meu de a studia moda la Paris, acordându-mi această scrisoare de recomandare pentru a putea fi admis la cursurile de master”, a mai spus Ciucu, publicând și scrisoarea laudativă, semnată de Principele Radu al României.

„Alexandru Ciucu este, de mulți ani, unul dintre cele mai influente și reprezentative nume din designul vestimentar românesc. Deși tânăr, domnul Ciucu a creat colecții haute couture foarte apreciate, pentru bărbați și femei, în România și Europa, iar printre cei care i-au purtat hainele ne-am numărat Regele Mihai I al României, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și eu însumi. Îl recomand cu încredere pe Alexandru Ciucu, admirând faptul că, deși are o bogată experiență, alege să continue calea cunoașterii și a învățământului superior de specialitate”.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Alexandru Ciucu face afaceri din 1999

Alexandru Ciucu a dus mai departe afacerea familiei, un nume în istoricul modei masculine. În 1999, după ani de ucenicie alături de tatăl său, el deschide primul magazin “Tata & fiul”. În anul 2006, designerul a înființat un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, iar în 2010 firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale. Alexandru Ciucu a realizat, în ultimii ani, ținute pentru Regele Mihai si Principele Radu, precum și pentru președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”. Ce a decis instanța

Citește și: Alexandru Ciucu, idilă secretă la Paris? Informații care aruncă în aer divorțul Alinei Sorescu

Citește și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro