Cu toate că a fost un subiect extrem de dureros și de delicat pentru tânără, în cele din urmă, Eliza a înțeles situația.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, ajunsăa cum la vârsta de 83 de ani, a fost pusă în fața unei situații extrem de delicate. Cum timpul a trecut, iar fiica ei a crescut, aceasta s-a văzut nevoită să-i explice cum a adus-o pe lume, dar mai ales că nu-și va cunoaște niciodată tatăl.

Apropiați de-ai Adrianei au declarat că aceasta i-a spus Elisei pas cu pas întregul proces și toate riscurile care au existat atunci când a născut-o.

În clipa în care i-a spus adolescentei că nu-și va cunoaște niciodată tatăl, dat fiind faptul că Adriana Iliescu a apelat la o bancă de donatori și nu știe cine este bărbatul respectiv, Eliza nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. I-a pus un milion de întrebări mamei sale și nu i-a fost deloc ușor să înțeleagă. În cele din urmă, însă, a trebuit să accepte situația.

”Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl, pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil: cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv?

Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiați ai Adrianei Iliescu, conform playtech.ro.

Adriana Iliescu: ”Fata termină acum clasa a XI-a”

Adriana Iliescu se mândrește cu fiica sa, care are numai zece pe linie la școală. Eliza învață foarte bine și își ajută mama la treburile casnice.

Potrivit mamei sale, adolescenta își calcă singură hainele. Mai mult, acum rolurile s-au inversat: ea este cea care are grijă de mama sa!

“Fata termină acum clasa a XI-a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece.

Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta. Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu.

I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele”, a declarat și Adriana Iliescu pentru sursa citată.

Vezi și Ce mai face fiica Adrianei Iliescu, acum elevă în clasa a XI-a. Pentru ce meserie se pregătește

Citește și:

Andreea Esca a făcut fanilor o dezvăluire. Habar nu aveai ce se ascunde sub pupitrul știrilor

Prințesa Charlene și Albert de Monaco sărbătoresc 10 ani de căsnicie, dar au o aniversare tristă. Ce se întâmplă cu frumoasa lui soție?