Brian Austin Green a confirmat despărțirea într-un podcast, în care și-a mărturisit sentimentele pentru soția lui: „Nu ne-am făcut nimic unul altuia (…) Întotdeauna a fost onestă cu mine. Întotdeauna am fost onest cu ea. Am avut o relație incredibilă și o voi iubi întotdeauna. Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu că familia pe care am construit-o împreună este un lucru foarte special.”

 

Meg si KellySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Presa de peste Ocean a scris că Megan l-a părăsit pe Brian pentru  cântărețul Machine Gun Kelly, iar acum aceasta a apărut în cel mai recent videoclip al artistului, intitulat „Bloody Valentine”.

Videoclipul a fost lansat miercuri în SUA, iar Megan (34 de ani) joacă în el rolul iubitei lui Kelly. Cei doi se trezesc în același pat și au o relație pasională și vizară, în care actrtița pare să dețină controlul și își chinuie iubitul. i. Comunicatul de presă care a însoțit lansarea piesei vorbește despre „o poveste ciudată de dragoste” între cele două staruri.

 

Cu toate acestea, Brian Austin Green  a explicat în pocast-ul său că Megan Fox și Machine Gun Kelly, deși soția lui a fost surprinsă alături de muzician de paparazzi, înainte ca actorul să confirme despărțirea de Megan.

„Am încredere în discernământul ei, nu vreau ca oamenii să creadă că ea sau el sunt niște oameni răi sau că eu am fost o victimă în vreun fel, pentru că nu este cazul. Acest lucru (zvonurile relației , n.red.) nu este nou pentru noi.”

 

Megan Fox și Brian Austin Green s-au mai despărțit și în trecut, dar cuplul de celebrități a reușit să treacă peste dificultăți. Cei doi s-au împăcat înainte de nașterea celui de-al treilea copil al lor, Journey, acum în vârstă de trei ani. Cei doi mai au doi copii, Noah, în vârstă de 7 ani, și Bodhi, de 6 ani. Frumoasa actriță nu a făcut deocamdată nici-un comentariu legate de relația ei cu Machine Gun Kellly sau de despărțitea de Brian.

Citește și: