Rocsana Marcu a povestit recent despre viața sa din prezent în Anglia. ”Deci atât de mulți prieteni îmi vin aici din țară încât zici că sunt în România, pe cuvânt! Dar nu este rău pentru că în felul acesta nu mai simt dorul vizavi de prietenii mei, pentru că ei sunt aici mereu”, a povestit ea.

Rocsana Marcu este cunoscută publicului din România din postura de cântăreață, actriță, dar și prezentatoare de televiziune. Vedeta este mama a două fetițe: Mayra și Indira, pe care le-a luat cu ea în Anglia.

Chiar și la așa o depărtare mare de țară, vedetei nu-i lipsesc prea multe lucruri de aici și s-a adaptat perfect vieții acolo. Iar faptul că e mereu vizitată de prieteni o ajută enorm. Doar dorul părinților îl resimte periodic.

Îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară”

„De când sunt în Anglia, nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară și tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac când vin în România este să merg la tatăl meu la țară, la Fulga.

Iar altceva din țară nu îmi lipsește, pentru că am foarte multe cunoștințe care vin aici în fiecare weekend. Nu îi mai suport pentru că mă scot peste tot, îi scot și eu peste tot, petrecem în permanență în weekenduri, ne simțim bine, ne distrăm dar sunt foarte obosită după aceea, în timpul săptămânii”, a declarat Rocsana Marcu pentru Click!.

e-agent-imobiliar-in-regatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Deci atât de mulți prieteni îmi vin aici din țară încât zici că sunt în România, pe cuvânt! Dar nu este rău pentru că în felul acesta nu mai simt dorul vizavi de prietenii mei pentru că ei sunt aici mereu. Cred că nu există lună să nu îmi vină prieteni sau persoanele apropiate să mă viziteze în Anglia”, a adăugat ea.

Îi merge foarte bine și pe plan profesional, iar jobul de a vinde case și proprietăți îi vine mănușă, povestea ea nu demult.

Vezi și Cum se descurcă Rocsana Marcu în Anglia: ”Am apărut și în The Sun!”

Citește și:

Roxana Ciuhulescu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta nu se mai putea deplasa

Alin Oprea e complet schimbat de când se iubește cu Medana. Trup de model la 50 de ani! Ce regim strict are, supravegheat cu mână de fier de iubita lui