Amândoi au ieșit la pensie de ani buni și, deși acum au timp, nici vorbă de promisiunile pensiei, așa cum adesea se întâmplă ”în afară”, unde oamenii se relaxează călătorind la această vârstă.

Cei doi au povestit cum decurge viața lor acum și cum se descurcă cu banii în aceste vremuri tulburi.

Eugen Cristea, actorul care a cunoscut popularitatea în urmă cu 20 de ani, cu emisiunea ”Feriți-vă de măgăruș!” (TVR 2), n-a strâns averi, ca alți colegi de breaslă. N-are vreo vilă semeață sau vreo mașină de lux la poartă. Locuiește într-un bloc vechi, construit în 1936, din București.

Soția lui, actrița Cristina Deleanu, a vorbit despre situația lor financiară de după pensionare.

”Nu contează cât am pensia, am din ce trăi. Eu și soțul meu, actorul Eugen Cristea, nu am fost niște oameni care să cheltuiască. N-am risipit banii decât pe călătorii. Nu avem vapor sau case cu piscină.

Din seria ‘Liceenii’ primesc drepturi de autor în jur de 1.000 de lei anual, de la CREDIDAM, uneori îi mai las acolo ca să se strângă pe o perioadă mai lungă. Din ei îmi iau cărți și mai mergem într-o vacanță.

Vara asta, după trei ani, am reușit să ieșim și noi o săptămână în Grecia. Mai ținem de bani, dar când ești foarte sărac nu se poate, din ce să pui deoparte?”, a declarat Cristina Deleanu pentru ego.ro.

Eugen Cristea a făcut accident vascular

Eugen Cristea a trecut prin momente grele în perioada pandemiei, știind că se află într-o categorie de risc. Și asta pentru că în urmă cu cinci ani a suferit un accident vascular.

De atunci a încercat să fie cât mai atent la stilul lui de viață. Dar asta nu înseamnă că nu este extrem de activ în continuare. Călătoriile sunt printre activitățile lui preferate, atunci când bugetul îi permite.

Actorul își ia medicamentele în fiecare zi, iar în fiecare dimineață își ia glicemia și tensiunea, pentru a se asigura că totul este bine. În plus, la această vârstă, este nevoit să meargă de două ori pe an la analize.

Vezi și Îl mai ții minte pe Eugen Cristea, de la ”Feriți-vă de măgăruș”? Actorul a împlinit 70 de ani, iar de doi ani are o mare suferință

Citește și:

Alexandra Stan tună și fulgeră după ce a primit o propunere indecentă din partea unui afacerist. Cum a reacționat și ce i-a transmis acesta

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „E prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”