Nopți albe, colici, depresie postnatală și panici cauzate de părerile diferite ale medicilor. Angela Rusu a povestit recent cum decurge viața ei.

Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani.

Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam (mai are două fiice, Larisa și Rebeca – n.red.). Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri.

M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, admite vedeta.

Angela Rusu recunoaște fără ocolișuri că acum e mai dificil să fii mamă: ”Da clar, aveam altă vârstă și nu aveam atâtea informații care ne derutează foarte mult.

Țin minte, la fata cea mare, că vreo șase săptămâni m-a omorât cu colicii, însă m-am descurcat. Nu pot să spun ce e diferit față de acum, mămică la 26 versus mămică la 47, pentru nici nu îmi mai aduc foarte bine aminte, a trecut prea repede.

Dar pot să spun că e delicat, mă resimt, mai ales ca nu am prea dormit. Vreo două nopti a fost tare greu. O hrănesc de doua ori pe noapte, doarme șase ore pe noapte. Se culca seara, se trezește pe la 5 dimineața apoi doarme până la 9”.

A suferit de depresie postnatală. Cum a decurs nașterea, la 47 de ani

În plus, Angela Rusu admite că s-a confruntat și cu depresia postnatală: ”Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat!”.

Cât despre cum a decurs nașterea, iată ce spune vedeta: Nașterea a decurs foarte bine. Eu nu am avut probleme, m-am recuperat foarte bine, chiar m-au dat medicii exemplu pentru pacientele tinere.

M-am ridicat foarte repede din pat, deși sunt operată. Am fost un titirez, apoi m-au copleșit emoțiile când am văzut-o pe Măriuca. Un moment tare frumos!”.

De copilă, care va fi botezată cel mai probabil în septembrie, se ocupă ea și soțul, pe soacră pot conta mai puțin, dată fiind vârsta acesteia. Sunt însă în căutare de bonă part-time, pentru a-i ajuta atunci când sunt plecați în interes profesional, a mai spus vedeta pentru Click!.

Angela Rusu a mai povestit că a ales să nu-și alăpteze fiica și a explicat și care este motivul: cântările dese din această perioadă: ”Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup.

Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea”.

Vezi și Angela Rusu a născut la 47 de ani! Primele imagini cu micuța Maria Anais. Cu ce probleme s-a confruntat artista chiar înainte de a naște

Citește și:

E oficial! Lora pleacă de la Vorbește lumea. S-a aflat motivul

Camelia Mitoșeru, primele declarații după operația pe creier: ”Mie îmi place la doctor. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”