Într-un interviu recent, aceasta a spus că nu regretă niciun moment faptul că a adoptat, dar a recunoscut că Jackson, de 6 ani, și August, de 2 ani, pot fi niște ”nemernici” câteodată. Sigur, sunt cuvintele unui părinte singur și asumat, care nu are o armată de bone. Cuvintele unei femei care găsește timp să fie și o actriță de succes.

”Oamenii cred că am vreo 40 de ajutoare angajate, dar nu e așa. Am o singură bonă, pe mama, care locuiește peste stradă, și prieteni și familie”, povestește actrița originară din Africa de Sud.

Copiii ei sunt de culoare, ea fiind o aprigă susținătoare a drepturilor omului și a egalității.

Charlize Theron si unul dintre copii, la plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Băiatul ei se îmbracă în haine de fetiță: tutu roz, balerini, volane și fundițe

”Am și zile rele. Fac greșeli. (…) Sunt prea multe pentru o singură persoană. Dar după șase ani de când sunt mamă nu există zi să nu mă bucur că am făcut asta (că am adoptat n. r.)”, mai spune Theron, care îi permite lui Jackson să se îmbrace în haine de fetiță, după cum s epoate vedea în fotografii.

Actrița a mai mărturisit că era terifiată de ideea de a avea copii la 20 de ani, însă începând cu 30 de ani s-a simțit pregătită. Din păcate, însă, aceștia nu au venit, așa că în urmă cu șase ani s-a decis să adopte.

Inițial, a dorit să-și demonstreze ei înseși că poate fi cel mai bun părinte, așa că a refuzat orice ajutor. Abia după ce a adoptat al doilea copil, pe August, și-a dat seama că viața poate fi mult mai ușoară și mai frumoasă dacă acceptă ajutor. În plus, și copiii ei sunt mai fericiți, spune ea.

Foto: Hepta

Vezi și Sore a slăbit 30 de kilograme, după ce timp de șase luni a mâncat un singur aliment

Citește și: