Despre postura de mamă, Andreea Bălan spune: “Sunt o mamă tolerantă, foarte jucăușă și o alint foarte mult pe fetița mea. Vedem mai târziu ce o să se întâmple, dacă voi fi mai restrictivă”, a declarat cântăreața pentru Happy Channel.

Andreea Bălan, care are succes atât în ceea ce privește cariera, ea aflându-se în lumina reflectoarelor încă de pe vremea când era doar o copilă, cât și în viața personal, are o filozofie de viață care a ajutat-o să pună mereu cărămidă peste cărămidă, clădindu-și viața pe care o are în rpezent.

“Eu nu cred în destin. Cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm drumul. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, chiar poți să realizezi! Cred că toți oamenii s-au născut pentru a fi de succes și a-și îndeplini visurile.

Unii reușesc, într-adevăr, pentru că ei cred că vor reuși. Unii aspiră, nu văd calea, dar știu scopul, iar într-un final cumva vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în Univers gânduri pozitive, de prosperitate, de fericire, și atunci Universul le răspunde. Cred foarte mult în Legea Atracției”, a declarant Andreea Bălan.

Vezi și E ziua graviduțelor! Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară. Prima declarație a artistei. Iată când va deveni din nou mamă

Citește și: