La fel cum li se întâmplă multor proaspeți părinți, ]și aleg și altfel cuvintele, afecțiunea parcă ieșindu-le prin toți porii. Cu atât de multă iubire în suflet, e fieresc să-l alinte pe cel mic, pe Archie, în fel și chip.

Într-o postare recentă pe Instagram, de Halloween, sărbătorit zilele trecute, ducesa de Sussex a dezvăluit cum îl alintă pe cel mic.

”Vă dorim un Hallowen amuzant și în siguranță, din partea familiei noastre (și micului nostru dovleac)”, a scris Meghan Markle, care vine chiar din țara unde această sărbătoare este la ea acasă.

Cum e alintată regina

Archie, în vârstă de 6 luni, căreia mama sa îi mai spune și ”Bubba”, nu este singurul alintat în familia regală britanică. Chiar dacă adesea cei mici sunt alintați în fel și chip, nici cei mari nu scapă. Nici cei mari ca vârstă, nici cei mari ca și statut. E cazul reginei, căreia i se spune de o viață Lilibet.

I s-a spus așa de copil. Singurul care nu a preluat această poreclă este chiar soțul ei, prințul consort Philip. Mai în glumă, mai în serios, acesta își srigă soția ”carnat”.

Și prinții Harry și William au un nume de alint pentru regină: Gan-Gan, alint preluat și de copiii lor. Iar când aceștia erau niște copii, au mai venit cu o poreclă pentru monarh: Gary. Prințul William nu putea să spună ”granny” (alint de la bunica), așa că din gura lui a ieșit ”Gary” și așa i-a rămas porecla.

Vezi și Meghan Markle a dezvăluit cum își alintă fiul. Iată porecla adorabilă a lui Archie!

Citește și: