Frumoasa prezentatoare de la emisiunea „Bravo, ai stil!” recunoaște că era o fată simplă dintr-un sat din comuna Măgești. Ea s-a mutat la Oradea, unde a intrat la liceu, iar acolo viața ei s-a schimbat total, după ce a participat la un concurs de Miss.  reușind astfel să-și construiască cariera de succes pe care o are azi.

„M-am mutat la Oradea împreună cu sora mea, la liceu, și se recrutau fete pentru concursul de Miss, unul dintre cele mai importante concursuri, care avea loc în Oradea. Am primit fluturaș și colegele au fost cele care m-au împins cumva de la spate și am zis că încercarea moarte n-are. Am câștigat, însă a fost o poveste foarte dureroasă pentru mine. Cu doar două zile înainte de concurs, tata s-a îmbolnăvit și a fost internat în spital. M-am dus la el la spital și i-am zis că renunț pentru că nu este momentul și nici cazul, dar el mi-a zis: Nu, vei participa și vei câștiga pentru mine”, a povestit Ilinca cu lacrimi în ochi.

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la degetele lui Kate Middleton. Imaginile care au isterizat internetul

Un concurs de Miss i-a schimbat viața

„Imediat după concurs, după ce am ieșit de pe scenă, m-am dus cu coronița pe cap și cu buchetele de flori direct la tata la spital și a fost foarte mândru de mine”, a mai adăugat ea.

 

Cariera ei a început să prindă contur însă abia după ce s-a mutat la București, unde a câștigat un alt concurs de Miss, cu ajutorul căruia a luat contact cu lumea televiziunii.

„Ulterior, am venit la București tot prin agenția respectivă de fotomodele. Am împărțit fluturași în Unirii, pentru că erau joburi pe care trebuie să le faci. La un moment dat a fost iar un concurs de Miss, în urma căruia am câștigat un premiu din partea presei care consta în posibilitatea de a te duce și a vedea ce se întâmplă în lumea televiziunii”, a mai povestit Ilinca.

 

În ciuda succesului ei, Vandici a recunoscut că a avut o perioadă în care nu se iubea deloc pe ea și a avut de tras destul din cauza acestui lucru, însă nu a vrut să renunțe niciodată la visul ei de a avea o carieră de succes.

Citește și: Feli, însărcinată în șapte luni, primele dezvăluiri despre bărbatul din viața ei: „Iubitul meu a vrut să plece de acasă de vreo 4 ori…”

Andrei este bărbatul visurilor ei

 

„De renunțat, nu am vrut să renunț niciodată. Și cred că asta e cheia succesului. Am avut o perioadă lungă din viața mea în care nu m-am iubit eu pe mine absolut deloc și clar am avut de tras din punctul asta de vedere. Acum sunt atât de liniștită… (…) Singurul regret pe care îl am, este că din momentul în care am venit la București nu am mai reușit să petrec atât de mult timp cu familia mea precum mi-aș fi dorit.  Din punct de vedere profesional, nu am regrete. Ba dimpotrivă, consider că orice șut în fund este un pas înainte. Pe plan personal, la fel, am avut niște zbuciumuri, trăiri și drame existențiale spectaculoase, însănu, nu aș vrea să fac nimic diferit. Aș vrea să fac lucrurile la fel, pentru că toate m-au dus în punctul în care sunt astăzi”, a mai povestit Ilinca.

 

Vedeta Kanal D a vorbit și despre viața ei personală și despre relația ei cu Andrei, tatăl copilului ei și bărbatul visurilor ei.  „În relația cu Andrei, a fost pentru prima dată în viața mea când nu am făcut nimic pentru relație. Până atunci încercam, stai așa să compun un mesaj, să creez o situație, să îi cumpăr un cadou, să mergem în vacanță, adică mă preocupam foarte tare de lucrurile astea, care nici nu contau. A fost singura relație în care nu am făcut absolut nimic. El a fost singurul care a făcut lucruri”, a dezvăluit Ilinca.

 

Ilinca Vandici, prezentatoare „Bravo, ai stil!”, și-a creștinat fiul și s-a căsătorit religios cu soțul său, Andrei Neacșu, pe 15 octombrie, anul trecut și pare mai fericită ca oricând.

 

Citește și: