Foarte simplu, cele două au o pasiune comună, câinii. În timp ce nimeni din familia regală nu suportă câinii reginei, toți de rasă corgi, Meghan iubește câinii fără discriminare, ea însăși având mai mulți. Mai mult, într-un interviu acordat BBc înainte de căsătorie, afirmă că patrupedele din rasa corgi sunt printre preferatele sale. Cum să reziști la o asemenea afirmație?

Latră, mușcă, își fac nevoile peste tot. Nimeni din familia regală nu-i place, în afară de regină

”Toți cei din familia regală, fără excepție, detestă câinii din rasa corgi ai reginei, iar aceștia, la rândul lor, nu-i plac pe membrii familiei regale”, a declarat biograful regal Christopher Andersen.

”Charles, Philip, Anne, Andrew, Edward, William, Harry, toți au spus că nu suportă câinii Majestății Sale. Latră, mușcă, își fac nevoile peste tot… Dar pe Meghan ei o iubesc. Iar regina practic l-a adoptat pe beagle-ul adorabil al lui Meghan, Guy”, mai spune acesta.

Într-adevăr, Meghan a venit din SUA cu unul dintre câinii săi, Guy, iar regina s-a îndrăgostit de el imediat.

Cadou de la regină

Și semn că regina o prețuiește într-adevăr pe Meghan e faptul că i-a dăruit o pereche de cercei cu perle. Americanca i-a purtat deja în turneul în care a fost cu monarhul. De altfel, și regina a purtat ceva asemănător, așa că cele două au fost cumva asortate. Atât doar că bijuteriile soției lui Harry au fost mai subtile, mai delicate. De altfel, așa se și cuvenea, dat fiind faptul că sub nicio foprmă nu ar fi trebuit să o pună în umbră pe regină.

Foto: Hepta

Vezi și E adorabil cum o alintă prințul Charles pe Meghan Markle, nora sa!

Citește și: