Prin urmare, în această perioadă alimentația sa e foarte strictă. Dar nu una care să frustreze, pentru că artistul mănâncă zilnic carne, doar că de curcan.

Cântărețul are în prezent o greutate de 108 kilograme, dar își dorește să ajungă la 85. Deja a slăbit 5, iar până duminică, atunci când va avea un eveniment important, pentru care trebuie să intre într-o ținută de scenă, e hotărât să mai dea jos încă atâtea kilograme.

În ce constă dieta lui Fuego

„Trebuie să mănânci curcan făcut la cuptor sau pe grătar. Mie nu-mi prea place pe grătar, mai mult la cuptor sau fiert. Când eram copil mama făcea supă de găină și luam carnea și o mâncam goală cu sare.

Dar sarea nu este bună pentru tensiune și pentru inimă și pentru cardiaci. Ceea ce e important: mâncați carne, dacă vă place curcan, pentru că nu conține colesterol, cu legume verzi. Mâncați când doriți”, e sfatul lui.

Dieta lui permite și gustări între mese, constând în fructe, dar nu oricare. ”Când vă face plăcere, doar mere verzi între mese și o să vedeți cât dați jos în două săptămâni.

Eu mă pregătesc pentru marele eveniment de duminică, vreau să mai dau jos 5 kilograme să pot să încap în ținutele care mi-au fost făcute pentru concert”, a declarat el la Vorbește Lumea.

Cum a ajuns să vorbească atât de relaxat despre curele de slăbire? Pe care chiar le ține? ”E acel declic, trebuie neapărat să îți pui în gând, ca să poți să ai voință. Deci din momentul ăsta trebuie să slăbesc pentru Sala Palatului și uite că am reușit. Deja am dat jos aproape 5 kilograme”, a mai spus artistul.

Cum reușește să se abțină de la mâncare

Cântărețul a povestit și cum reușește să se abțină de la bunătăți: și-a umplut frigiderul numai cu produsele pe care are voie să le consume.

„Cel mai greu e să nu ai frigiderul plin, pentru că ajungi seara acasă, te uiți la un film, faci nu știu ce treabă, culmea, deschizi frigiderul. Dacă găsești tot felul de bunătăți, nu o să ai niciodată voință sau să te abții.

Și atunci ce am făcut: am golit frigiderul, mi-am luat brânză cu zero grăsime, la fel iaurt și sana, cu 0,2 – 0,3. Și când doresc, mănânc o brânză de casă, un morcov, o varză frământată cu mărar și sare.

Cel mai important e să aveți voință, să vă puneți în gând un lucru și sunt convins să veți reuși să slăbiți”, încurajează artistul pe toată lumea.

Vezi și Drama ascunsă a lui Fuego: Cum a murit tatăl lui și ce probleme de sănătate a moștenit de la el

Citește și:

Îl recunoști? Acum e la fel de șarmant, dar nu-i mai pasă. Are soție și copil!

Mircea Solcanu, șir de drame. Tumora pe creier i s-a refăcut, iar mama lui are grave probleme de sănătate: „Viața fără suferință e degeaba”