Cunoscutul designer, cu renume internațional, a studiat Arhitectura, iar în vremea studenției nu ducea lipsa banilor de buzunar. Talentat și cu un înalt simț estetic, acesta făcea, în perioada Mărțișorului, bani pentru tot anul.

„Ca student la Arhitectură, fiind o facultate destul de pretențioasă și foarte scumpă, trebuiau o groază de rechizite, de cărți, de instrumente de desen. Cum nu aveam posibilitatea de acasă, trebuia să mă descurc.

Era un prilej de 1 Martie și, bineînțeles, de Crăciun mai era un prilej, când făceam felicitări pe care le vindeam în aceleași locuri, dar mărțișorul era foarte important”, a explicat Mihai Albu la Antena Stars, relatează spynews.ro.

„Executam mici tablouri sub lupă, executam în vârf de pensulă, erau niște tablouri în miniatură pe care le făceam pe o bucățică de lemn, le găuream și le prindeam acel șnur celebru de mărțișor.

Făceam niște anouri, le lucram din rășină epoxidică și făceam același aranjament cu vas cu flori, în care vasul era, de fapt o cochilie de melcișor sau o scoică și îmi presam de vara, presam floricelele cât mai mici pe care le aranjam în acel anou”, a mai spus el.

Mihai Albu a povestit că el și colegii săi își vindeau creațiile în fața Facultății de Arhitectură.

„Făceam sute, mii de euro într-o noapte”

„Eram o sută de studenți care ne vindeam creațiile în fața Arhitecturii. Veneau foarte mulți intelectuali, profesori, doctori și cei care apreciau lucrul manual.

Mă pregăteam cu un an înainte cu acele flori pe care le presam. La mare adunam cochilii de melcișori și diverse scoici și cu 2-3 săptămâni înainte de 1 Martie începeam lucrul”, a afirmat designerul.

Mihai Albu a dezvăluit și câți bani făcea din vânzarea creațiilor sale: „Făceam sute, mii de euro într-o noapte. Prețurile erau între 10 și 30 de lei. Vindeam o mie și la 10 lei.

Erau 10.000 de lei, adică puteai să cumperi o mașină! Și banii ăia îmi ajungeau tot anul. Cumpăram tot ce aveam nevoie, îmi asiguram vacanța de vară, mers la mare, mers la munte, mers 1 mai, schiuri, tot”, a mai spus el.

Vezi și Iulia Albu și-a chemat din nou fostul soț în instanță. Iată motivul!

Citește și:

Adda împlinește astăzi 29 de ani. Cum a reacționat artista la urarea soțului ei

Ilie Năstase, declarație halucinantă după ce Ioana Simiona a depus actele de divorț la tribunal