Meciul s-a încheiat 4-2 după loviturile de departajare, iar spectacolul oferit pe teren și în tribune a fost fabulos. Exploziv s-au manifestat și vedetele noastre, la finala Argentina-Franța, văzută în fața televizorului, și au făcut galerie echipei favorite. Evident, nu au uitat să publice poze și filmulețe pe rețelele sociale. Reacția Andreei Esca nu a putut trece neobservată, căci știe toată lumea că știrista de la PRO TV a susținut echipa antrenată de Didier Deschamps, doar soțul ei este francez, iar Franța, țara de adopție a Andreei.

Andreea Esca a fost foarte activă pe Instagram în seara finalei din Qatar, asta deși a dat o fugă și la Teatrul Bulandra, ca să-l vadă pe Victor Rebengiuc în piesa „Tatăl”. A publicat mai întâi o poză cu celebrii comentatori de Liga Campionilor, Felix Drăghici și Costi Mocanu, pe care, glumind, i-a întrebat pe cine să parieze. Apoi, în timpul meciului, Esca îi dă un tag pe InstaStory lui Mbappe, desemnat la final Gheata de Aur a Mondialului, și se întreabă: „Da’ băiatul meu, Kilian Mbappe, ce mai face?”.

Când meciul e decis, iar Argentina și Messi dansează tango-ul bucuriei, fiind campioni mondiali, Esca face haz de necaz și publică pe Instagram o poză cu doi prieteni francezi, care fac un karaoke resemnat, pe celebra melodie „For me formidable”, a lui Charles Aznavour. „Asta e important, să nu ne supărăm prea tare”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor.

andreea-esca-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cum au văzut vedetele finala Argentina – Franța

Dani Oțil a văzut meciul în pat, cu Gabriela lângă el, iar comentariile prezentatorului de la Antena 1 au fost spumoase. Soția își aranja părul cu placa, uitându-se la finala Argentina-Franța. „Care e omul care a avut suflet în el să inventeze placă de păr wireless? De ce? De ce? Aveam și noi minutele noastre, alea 8, 10, 12, 24, când stătea în baie, nu la meci!”, a comentat Dani. Smiley s-a uitat și el la finală împreună cu Gina Pistol și a fost fericit că a câștigat echipa lui Messi. Delia, ocupată cu concertele, a publicat pe Instastory un filmuleț în care apare tatăl ei, urmărind meciul acasă la celebra lui fiică, în compania unui pahar cu vin.

Citește și: Ce bine se ține tatăl Andreei Esca la 84 de ani, dar stai să-i vezi pe socrii vedetei PRO TV. Părinții lui Alexandre Eram arată ca niște staruri de cinema

Citește și: Andreea Esca, petrecere de mare clasă la împlinirea a 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua alături de 70 de persoane la Istanbul