Meghan Markle și prințul Harry au confirmat că vor deveni părinți pentru prima dată, însă au ales să dea vestea familiei și prietenilor fără prea mare fast. Potrivit tabloidelor britanice, ducii de Sussex au anunțat-o pe regină, cât și pe ceilalți membrii ai familiei regale că vor deveni părinți, vineri, la nunta prințesei Eugenie.

„Pur și simplu i-au anunțat că vor fi părinți. Nu au ales să facă o petrecere, așa cum fac majoritatea vedetelor. Regina a fost foarte încântată de veste, cum era de așteptat. Prințul moștenitor Charles și soția sa, Camilla, au fost primii care i-au felicitat pentru copil”, a spus unul dintre prietenii cuplului, citat de publicația britanică.

Potrivit aceleiași surse, de departe cei mai încântați au fost Kate și William. Ducii de Cambridge s-au bucurat atât de tare încât le-au făcut deja cadouri pentru copil viitorilor părinți.

Citește și: Ce nume va primi bebelușul prințului Harry cu Meghan Markle

Meghan Markle este însărcinată în trei luni

De asemenea,  Doria Ragland, mama lui Meghan, a fost, la rândul ei, „foarte fericită la auzul veștii și de-abia așteaptă să se ocupe de primul său nepot”.

Palatul Kensington a anunțat oficial azi că Harry și Meghan așteaptă un copil, însă de-a lungul timpului presa britanică a tot speculat că Ducesa de Sussex ar fi însărcinată.

Ultima dată când tabloidele au scris că Meghan ar fi însărcinată a fost în urmă cu o lună, când Ducesa a apărut la un eveniment într-o rochie albastră foarte largă, ce părea să-i ascunde burtica de gravidă. Însă, zvonurile au fost alimentate și de mama ducesei,  Doria Ragland, care s-a înscris la cursuri de bonă, în urmă cu o lună. Meghan a dezvăluit că mama ei se va muta la Londra pentru a o ajuta cu creșterea bebelușului.

Noul copil regal urmează să vină pe lume în primăvara anului 2019. Deși un istoric regal spunea că mai mult ca sigur moștenitorul va veni pe lume în luna mai, publicația Daily Mirror anunță că Meghan e însărcinată în trei luni. Fosta actriță americană abia a mers la ecografia de 12 săptămâni, înainte să plece în Australia, iar potrivit unei surse de la palat, atât ea , cât și bebelușul sunt sănătoși și sarcina decurge fără probleme.

Citește și: