Actrița Margot Robie a urcat pe scenă pentru a accepta premiul pentru Brad Pitt pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul „Once Upon a Time în Hollywood”, în care joacă împreună. Ea a ținut chiar și discursul de acceptare scris de actor pentru acest moment, în care a strecurat o glumă despre prințul Harry făcând referire la scandalul Megxit, iscat de ieșirea ducilor de Sussex din familia regală.

Cum au reacționat prințul William și Kate Middleton când la premiile BAFTA s-au făcut glume pe seama prințului Harry și a scandalului MegxitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actorul a spus că va numi premiul Harry pentru simplul motiv că se bucură atât de mult că îl va lua cu el în SUA. Margot a ținut să precizeze că gluma nu îi aparţine.

“El spune că va numi acest premiu Harry, pentru că se bucură teribil că îl va lua cu el în Statele Unite. Acestea sunt cuvintele lui, nu ale mele…”, a spus Margot în numele lui Brad Pitt.

 

Kate şi William, care stăteau pe primul rând în sală, nu au părut deranjați de gluma actorului pe seama prințului Harry. Ba din contră, ei au fost au părut amuzaţi, dar nu au comentat mai mult. După acest moment, prinţul britanic a urcat pe scenă pentru a oferi premiul Fellowship producătorului Star Wars Kathleen Kennedy şi a vorbit despre importanţa diversităţii în filme.

Ducii de Cambridge au atras toate privirile la gala de decernare a premiior Bafta 2020, ce au avut loc duminică la Royal Albert Hall.  Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă la premiile BAFTA. Ea a strălucit într-o rochie albă cu auriu, semnată de designerul ei preferat Alexander McQueen, iar părul l-a avut prins într-un coc elegant la spate. Prințul William nu s-a lăsat nici el mai prejos și apurtat un tuxedo extrem de elegant. Ducii de Cambridge sunt nelipsiți în fiecare an de la acest eveniment, după ce în februarie 2010 prințul William a fost desemnat președintele premiilor BAFTA.

Lungmetrajul „1917”, de Sam Mendes, a fost marele câştigător la ediția de anul acesta, a 73-a, a premiilor industriei de film britanice – BAFTA: a obținut nu mai puțin de șapte trofee.

 

Citește și: