Dacă bucuria lui Kate și a lui William e ușor de intuit, toată lumea se întreabă cum au reacționat prințul George și prințesa Charlotte la aflarea veștii, dat fiind faptul că reacțiile copiilor, mai ales atât de mici, sunt greu de anticipat.

Însă, din fericire, ambii au reacționat ca la carte. Prințul George, care recent a început clasa I, a început să-i mângâie burtica mamei lui, în timp ce Charlotte, abia înscrisă la grădiniță, deja se antrenează cu păpușile pentru a fi soră mai mare.

De altfel, după cum chiar Kate recunoștea recent, Charlotte are ”apucături de șefă” și abia așteaptă să aibă un frate sau o soră mai mică, de care să aibă grijă. Până atunci face acest lucru cu fratele mai mare, George.

George și Charlotte au fost anunțați că familia se va mări la o brioșă, după masă.

Kate, o mămică foarte organizată. Cum își crește copiii

Acasă la Kate și William, totul e deja pregătit pentru venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei. Iar nașterea nu va aduce deloc haos în casă, pentru că în familie totul se desfășoară după un sistem riguros de reguli. ”Kate e adepta rutinei (în ceea ce privește programul copiilor). Prin urmare, copiii sunt foarte bine crescuți”, a declarat o sursă.

”Deși au o bonă, George și Charlotte sunt încurajați să-și facă singuri curat la locul de joacă. Kate întotdeauna insistă ca ei să-și mănânce toate legumele din farfurie. Cât despre manierele la masă, acestea sunt deja respectate de George și Charlotte de la vârste foatre mici”, a mai spus sursa.

În niciun caz cei doi nu riscă să devină niște copii răsfățați, pentru că sunt obligați de părinți să respecte un set de reguli. Apoi, au ore fixe de culcare, iar atunci când sunt cuminți sunt răsplătiți cu tot felul de activități plăcute, mai spune sursa.

Cât despre preferințele celor doi, Charlotte e obsedată de tot ce are legătură cu Disney, în timp ce George iubește tot ce are legătură cu poliția, după cum a admis chiar William recent.

Vezi și ce își dorește Charlotte să devină când va fi mare.

William merge la ședințele cu părinții

Odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei, William și Kate nu intenționează să mai aducă o bonă sau să mai angajeze personal. În schimb, Kate se va baza pe ajutorul mamei sale, Carole Middleton, cea care a ajutat-o și până acum. William va fi cel care va merge la ședințele cu părinții la scoala unde învață George. Potrivit unei mămici care a avut ocazia să-l întâlnească pe William cu astfel de ocazii, e ”foarte abordabil și vorbăreț”.

Foto: Hepta

Citește și: