Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar, ieri, pe 8 februarie. Cei doi au ajuns la un acord în privința custodiei fetițelor lor și au făcut primele declarații. Raluca Pastramă a vorbit deschis despre infidelitatea ei.

Cei doi și-au asigura fanii încă o dată că între ei nu mai există cale de împăcare. Deși au dreptul să se răzgândească timp de 30 de zile, cei doi susțin că totul s-a terminat definitiv și nu maia u la ce să se gândească.

Raluca Pastramă a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că s-au înțeles ca cele mici să fie la amândoi și nimeni să nu aibă custodie exclusivă.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars.

Mai mult, Raluca Pastramă a ținut să mai lămurească un aspect controversat de pe urma căruia a avut numai de suferit. Deși până acum a refuzat să facă declarații oficiale, bruneta a mărturisit ca nu l-a înșelat niciodată pe Pepe, așa cum s-a scris, iar în al doilea rând tatăl ei nu s-a implicat niciodată în mariajul pe care l-a avut cu artistul.

„Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului.”, a mai spus Raluca Pastramă la Antena Stars.

Raluca Pastramă a dezvăluit și cum au reacționat fetițele lor când au aflat că ea și Pepe s-au despărțit. Ea a povestit cele mici au avut o serie de întrebări, atât în ceea ce privește divorțul, cât și presupusa infidelitate.Fosta soția a artistului a mărturisit că după ce au stat de vorbă, lucrurile au fost lămurite, iar Maria și Rosa au înțeles că mama lor nu l-a înșelat niciodată pe tatăl lor.

„În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.”, a spus Raluca Pastramă.

Citește și:

În ce relații sunt în prezent Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Urmează nunta?

Noi dezvăluiri din viața lui Whitney Houston. Înainte să moară, artista și-a salvat fiica de la înec