Invitat într-o emisiune de la Antena Stars, celebrul artist a vorbit deschis despre divorțul de Raluca Pastramă și despre reacția fiicelor sale de 8, respectiv 5 ani.

Cântărețul este de părere că Rosa și Maria au înțeles din prima situația, mai ales că atât el, cât și Raluca au vorbit cu ele și le-au explicat cum stau lucrurile. Ba mai mult, Pepe a susținut că relația pe care o are cu fosta soție în momentul de față este una foarte bună.

„Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.”, a declarat Pepe, conform Spy News.

Artistul susține că, cu cât a fost mai sincer cu fiicele sale, Rosa și Maria l-au înțeles mai mult și mai bine și au acceptat situația exact așa cum este.

În momentul de față, celebrul artist vrea să lase în trecut problemele cu care s-a confruntat. Pepe își dorește liniște și sănătate.

„Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii.

Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a mai spus Pepe.

Vezi și Pepe, mărturisiri surprinzătoare despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Arma mea de răzbunare este…” Ce lecții de viață i-au dat fetele lui în această perioadă

Citește și:

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți pentru venirea bebelușei. Cum arată camera ei și cine le va boteza fetița?

A suferit un anevrism cerebral în mijlocul divorțului. Celebrul cântăreț are numai 55 de ani