Printre primele vedete care i-au sărit imediat în ajutor lui Sarah și au vrut să-i ofere un umăr s-a numărat cântăreața Cheryl Cole, fosta ei colegă de trupă de la Girls Aloud. Însă, când și-a văzut colega și a auzit că starea ei s-a înrăutățit, Cheryl a fost devastată și a izbucnit în lacrimi.

De când a aflat că e bolnavă, Cheryl a vorbit tot timpul cu Sarah pe videocall, însă când a auzit ce i-au spus medicii și că s-ar putea să o piardă pentru totdeauna, Cheryl s-a pierdut și a izbucnit în lacrimi. „În general, încerc să-mi țin sub control propriile emoții, dar la un apel FaceTime cu ea zilele trecute, nu am reușit. Mi-a împărtășit niște vești teribile, iar eu m- am pierdut și am început să plâng.”, a povestit Cheryl.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Interpreta melodiei „Parachute” a mai spus că a încercat să-și ascundă fața ca prietena ei să nu o vadă că plânge, dar până la urmă tot Sarah a liniștit-o pe ea, fiind uimită de cât de puternică e artista.

sarah-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Lucrul cel mai neașteptat este că a ajuns Sarah să mă consoleze pe mine”, a mai spus Cheryl.

Cheryl a dezvăluit pentru The Sun că s-a întâlnit cu Sarah și colegele lor de trupă. Nadine Coyle, Nicola Roberts și Kimberley Walsh, la scurt timp după ce au aflat că teribila veste și susține că revederea a fost una „adorabilă”. Ele au plâns de fericire când s-au văzut și nu au lăsat ca nimic să le strice fericire, încercând să o facă pe sora să uite de boala.

Sarah Harding și Cheryl sunt prietene de mai bine de 20 de ani și au devenit amândouă celebre după ce au participat în 2002 la un show TV. Și-au făcut împreună trupa Girls Aloud, iar apoi Cheryl s-a concentrat pe o carieră solo, însă colegele lui Sarah sunt devastate de vestea tristă dată de artistă.

Deși a aflat din decembrie teribilul diagnostic și că, din păcate, cancerul i s-a extins și la coloană și este în stare terminală, artista a dezvăluit abia acum că mai are doar câteva luni de trăit. Sarah a aflat în vara anului trecut că are cancer la sân și în ciuda tratamentului intens și a operației de mastectomie cancerul s-a răspândit si la coloană.

Nu mai poate să se privească în oglindă

Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată sâmbătă de Times.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Sarah ia în considerare în prezent opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, ea nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul. Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul. După ce s-a confruntat deja cu trauma de a-și pierde sânii și de a fi prea bolnavă pentru a avea o reconstrucție – ceea ce a lăsat-o incapabilă să se uite în oglindă – Sarah vrea să-și păstreze părul blond.

Foto: Profimedia

Citește și:

Jennifer Lopez a făcut primele declarații după ce s-a scris că s-a despărțit de ARod. Ce a anunțat artista

Primul cadou pe care-l va primi fiica lui Meghan Markle. Ducesa păstrează acest obiect dinainte de a-l cunoaște pe Harry. Știa că va avea o fiică