Pentru prima dată de când Iulia s-a mutat în India, mai bine de patru ani, celebra blondă și starul de la Bollywood au apărut pentru prima dată pe scenă și au cântat împreună, iar imaginile sunt de senzație.

Salman și Iulia au cântat împreună soundtrack-ul de la „Race 3, Selfish”, la lansarea filmului, ce a avut loc serile trecute.  La eveniment a participat întreaga echipă, iar Iulia părea că se simte foarte bine alături de ei. Ea a apărut într-o rochie neagră, elegantă, alături de starul de la Bollywood. Cei doi au fost pentru prima dată atât de apropiați pe scenă, în văzul tuturor, iar imaginile vorbesc de la sine. În ciuda zvonurilor că s-au despărțit, ei par foarte fericiți și se sorb din priviri. Fosta vedetă Pro TV este surprinsă zâmbind la Salman și pare că nu-și poate lua ochii de la actorul indian, cu care s-ar iubi în secret de mai mulți ani.

I confess ? I like this photos #SalmanKhan #IuliaVantur #Race3

A post shared by Salmaniac Fanatic ??? (@salmanyakturk) on

Citește și: Anunțul făcut de fostul soț de al lui Meghan Markle, la două săptămâni după ce bruneta a devenit ducesă de Sussex

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

Salman Khan este cel care a scris melodia de dragoste special pentru a fi cântat de Iulia Vântur și de cântărețul Atif Aslam.

 

Iulia nu a confirmat niciodată că are o relație cu Salman, însă într-un interviu mai vechi a vorbit despre căsătorie, spunând că nu-și dorește cu ardoare acest lucru, însă dacă e să fie, se va întâmpla, fără să dea mai multe detalii. Cu toate acestea, româncă a devenit foarte populară în India și fiecare apariție a ei atrage imediat atenția presei.

IuliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Zvonurile că Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit au apărut după ce Iulia a postat un mesaj cu subînțeles despre dragoste. Imediat, declarația a fost preluată și interepretată de toate publicațiile din India. Se pare, însă, că a fost doar ceva de moment, iar blonda și actorul și-au rezolvat repede problemele. ”Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”,a scris Iulia.

Citește și: