Kate Middleton și prințul William s-au cunoscut în 2001 când erau amândoi stundenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, iar doi ani mai târziu, în 2003, au început să iasă la întâlniri. În 2007, cei doi au căzut de comun acord să se căsătorească într-o zi, dar fără să se grăbească,  potrivit expertul regal și biograful Katie Nicholl, care face acestă dezvăluire în cartea ei „Kate: The Future Queen”.

Însă, în același an s-au despărțit pentru o scurtă perioadă. Pentru că nu erau fericiți unul fără celălalte, cei doi s-au împăcat, însă  Kate i-a dezvăluit lui William că și-a dorit o dovadă a implicării lui în relația lor, chiar dacă știe că el  nu era pregătit să se căsătorească.

Astfel, prințul William și Kate Middleton și-au sărbătorit împăcarea în 2007 cu o vacanță romantică pe Insula Desroches din Seychelles și au profitat de momentele romantice pentru a discuta despre viitorul relației lor. Potrivit lui Nicholl, cei doi au făcut atunci un pact cu privire la viitorul lor și căsătorie.

Kate Middleton ar fi însărcinată cu al patrulea copil

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească”, se arată în cartea scrisă de Nicholl.

Potrivit unei persoane apropiate cuplului, cei doi au decis să aștepte până când amândoi se vor simți pregătiți ca să se căsătorească. „Ei nu au decis să se căsătorească atunci și acolo; din acest motiv au făcut acea înțelegere”, a spus sursa citată de Nicholl.

„William i-a spus lui Kate că ea este aleasa, dar că nu se simte pregătit ca să se căsătorească. I-a promis că este implicat în relație și că nu o va dezamăgi iar ea, în schimb, a fost de acord să îl aștepte”, mai dezvăluie Katie.

Ducii de Cambridge s-au ținut de cuvânt, iar patru ani mai târziu,  în aprilie 2011, cei doi au mers în fața altarului. Cei doi vor sărăbători anul viitor 9 ani de la căsătorie, au devenit de atunci părinții a trei copii frumoși, prințul Charles, prințesa Charlotte și prințul Louis, și se zvonește că vor să mai facă un copil.

Citește și: