Oana Radu s-a luptat ani buni să ajungă la o greutate armonioasă și, în cele din urmă, a reușit. Dar drumul până aici a fost lung și dureros. A meritat însă tot sacrificiul pe care l-a făcut și acum este mândră de felul în care arată.

Cum arătau picioarele Oanei Radu înainte de dietă

Vedeta a îndrăznit să arate fanilor săi fotografii cu picioarele ei pline de celulită. Dacă atunci nici fustă nu purta, nici vorbă de plajă, acum le-a postat, în premieră, în mediul online, pentru a arăta fanilor că se poate.

”ȘOCANT! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc.

Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică celulită […]

Știu, mai este mult de muncă! Cum v-am mai spus repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală: după trei luni de zile s-au văzut primele diferențele reale[…]”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

atunci-si-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„In primul rand, inainte de orice, sunt primele mele poze in care imi arat picioarele “pe bune” ! Nu sunt neaparat cele mai subtiri, sau cele mai tonifiate, dar sunt ale mele!

Am muncit foarte mult pentru ele, si am acceptat ca , nu voi avea niciodata niste “betisoare “, fiindca probabil nu asa e conformatia mea ! Vreau sa va spun ca sunt mandra de mine, si ca imi place cum arat ! ❤️

Sper sa nu para ca sunt ingamfata, sau increzuta, sau ca ma laud, desi simt nevoia , avand in vedere ca am avut toata viata mea complexe foarte mari!”, mai scrie artista, postând și mai multe fotografii cu forma ei actuală.

Soțul ei, antrenor de fitness, cel mai mare susținător

Oana Radu a mărturisit în nenumărate rânduri că a fost susținută de soțul ei să meargă la sala de fitness și mănânce cât mai sănătos.

„Cătălin m-a susținut foarte mult și mă susține în tot ceea ce fac. Am în geantă mâncarea pregătită de el. El mă ajută enorm. Îmi dă mesaje să mă întrebe dacă am mâncat, când trebuie să mănânc”, a mai declarat Oana Radu pe pagina sa personală.

Cântăreața își încurajează fanii de pe rețelele de socializare să aibă un stil de viață cât mai sănătos și să aibă grijă la alimentație, pentru că orice este posibil cu voință.

Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, este antrenor de fitness. Cei doi s-au cunoscut la antrenamentele pe care le făceau împreună, iar de atunci sunt de nedespărțiți.