Pe Mihai Rait și Mihai Bobonete îi leagă o prietenie solidă, care durează de foarte mulți ani, dovadă fiind și imaginea publicată pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

La mulți ani Bobo! Hai ca nu e nici o diferență intre poza de acum 20 de ani si azi! Nu s-a schimbat nimic!

A post shared by Mihai Rait Dragomir (@mihairait) on

Mihai Bobonete a împlinit 40 de ani, iar fanii nu întârziat să îi transmită zeci de mesaje cu urări de la mulți ani, apreciind umorul de care dau dovadă cei doi actori.

Doi oameni împliniți

Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2003 cu iubita lui de-o viață, Cătălina. Cei doi au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Fiica lui Mihai Bobonete are darul vorbirii, spune actorul, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, a dezvăluit recent Bobiță.

Mihai Rait Dragomir, cel care îi dă viață personajului Dorel din serialul Las Fierbinți, este și el un om împlinit și fericit. Dacă în serial joacă rolul unui bărbat „prostuț”, care nu știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Ana Maria.

Vezi și Firicel din ”Las Fierbinți” are o viață care bate filmul. A făcut toate meseriile posibile și e cu aceeași femeie de la 16 ani

Citește și: