Rona Hartner a împlinit ieri, 9 martie, 49 de ani și este singura vedetă care refuză cu îndârjire operațiile estetice.

Ce face zi de zi pe Coasta de Azur

Rona Harner este stabilită în Franța de ceva ani. A reușit să se vindece de cancerul la colon, dar trebuie să aibă mare grijă de ea. Astfel, Rona Hartner a trebuit să renunțe la micile vicii și duce acum un stil de viață cât se poate de sănătos. Artista înoată în apă foarte rece pe Coasta de Azur, rar mai bea un șpriț și nu mai fumează.

Îndrăgita artistă a reușit să-și revină spectaculos, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu trei ani. La acea vreme, medicii i-au dat un verdict crunt: cancer la colon. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al medicilor și al tratamentului, Rona Hartner, stabilită de peste 15 ani în Franța, este acum total refăcută. Dar a fost nevoită să facă mari schimbări.

Rona Hartner merge în fiecare zi la biserică

„În primul rând, merg în fiecare dimineață la slujbă, mă rog la Dumnezeu. Beau 3-4 pahare de apă pe stomacul gol, nu fumez de ani de zile, am renunțat și la cafea și foarte rar beau câte un șpriț, așa, la câte un chef, deci nu consum nici alcool.

Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult.Am trecut prin chimioterapie, printr-un cancer și printr-un divorț, dar mă bucur de viață. Încerc să iert foarte repede, să râd foarte mult, să muncesc din plin. Dacă le faci în fiecare zi pe toate acestea, dau rezultate.

Le recomand tuturor să aibă un rozaliu și să se roage, mai ales în momentele grele”, a declarat Rona Hartner, conform Impact.

Rona Hartner nu este adepta operațiilor estetice

De asemenea, artista a precizat, pe pagina ei socială, că se numără printre singurele vedete care nu au apelat la bisturiul medicului estetician. „Eu am un secret… port sprâncenele ca pe un machiaj în sine, de ani de zile. Și un pic de ruj și gata. Nu îmi trebuie botox nici operații. Nu am nimic de ascuns”, a precizat Rona Hartner.

Care sunt secretele Ronei Hartner pentru o viață sănătoasă

Actrița a dezvăluit micile ei trucuri, cu ajutorul cărora reușește să țină timpul în loc, astfel că pare mult mai tânără. „Îmi asum cum sunt, la aproape 49 de ani. Nu poți arăta ca la 20 de ani, am mici defecte, dar le accept.

Am, da, și secrete. Nu pierd nopțile, mă trezesc dimineața la ora 7.00, ca să merg cu fiica mea la școală. Nu mă culc niciodată după miezul nopții. În plus, fac exerciții în aer liber, înot în apă foarte rece, de doar 12 grade, pe Costa de Azur”, a mai spus Rona Hartner.

Vezi și Rona Hartner s-a răzgândit? ”M-aș împăca cu el și mâine!”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Engin Akyurek: ”Cred că dragostea vine la pachet cu respectul, cu admirația și cu pasiunea”

Selma Blair, strangulată de iubit și amenințată cu moartea. A cerut ordin de restricție împotriva lui: „Ești o invalidă bună de nimic”