Zanni a câștigat „Survivor România” 2021. După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului.

După succesul pe care l-a avut în emisiune, artistul a semnat acum și cu Pro TV -ul pentru a face parte și din noul sezon, care va începe peste doar câteva săptămâni, la Pro TV. Faimosul se va ocupa de o secțiune separată în cadrul proiectului.

”O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a spus Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, pentru fanatik.ro.

Tânărul este cântăreţ şi are o poveste de viață după care s-ar putea face un film. Zannidache Edmond Hubert e o prezență greu de uitat și imposibil de confundat, dar nu întotdeauna a fost așa.

Tânărul în vârstă de 23 de ani are tatuaje inclusiv pe față. Dar era o vreme când nu ieșea cu nimic în evidență, cel puțin când vine vorba despre aspectul fizic.

Cu ani în urmă era un puști absolut normal, cu frizura veșnic aranjată. Nici măcar vopsit nu era, dar să nu uităm că nu avea mai mult de 16 ani!

are-corpul-aproape-acoperit-cu-tatuajeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald

Puțini oameni știu ce copilărie nefericită a avut concurentul de la Survivor România.

Cântăreţul a trăit şi la orfelinat: „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că, la un moment dat, de câteva ori pe lună, au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă.

Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni, conform Kanal D.

Vezi și După eliminarea de la „Survivor România”, Amna a ajuns pe patul de spital. Prima declarație a artistei

Citește și:

A născut Adela Popescu. Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan

Cum a fost cerută în căsătorie Andreea Ibacka de către Cabral: Scena balconului, cu el urlând în parcare