Atletică și feminină, în același timp, Yasmine abia devenea celebră și toată lumea ar fi putut să jure că avea în față o carieră lungă și frumoasă. Dar n-a fost să fie. De 17 ani, vedeta, cândva cu o siluetă fătă cusur, s-a retras de la Hollywood și duce o viață normală, departe de camerele de filmat.

Acum în vârstă de 51 de ani, fosta actriță arată ca o femeie obișnuită, având multe kilograme în plus și un aspect neîngrijit, dezordonat. Nu mai are nimic din chipul de păpușă de altădată, nimic din grația de odinioară, aproape că nu mai seamănă deloc cu ea.

Actrița care a dat viață personajului Caroline Holden în serial nu a mai fost fotografiată de 17 ani și toată lumea a avut un șoc când a revăzut-o în câteva fotografii realizate de paparazzi, în timp ce plimba câinele în parc, în Los Angeles.

Drogurile i-au distrus cariera și viața

Yasmine a avut probleme cu drogurile (cocaina) și asta încă de pe vremea când juca în ”Baywatch”. De altfel, a și fost motivul pentru care a fost concediată de producători.

În anii 90, cand și-a încercat norocul în ”Baywatch”, personajul ei ar fi trebuit să fie unul secundar, care să apară într-un episod sau două. S-a dovedit însă atât de popular, încât a rămas timp de patru sezoane.

in vremea cand juca in BaywatchSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pentru mulți, ”Baywatch” nu este despre Pamela Anderson, ci despre Yasmine Bleeth, cea pe care o admirau fățiș și personajele din ”Friends” Chandler și Joey.

Yasmine a apărut în 72 dintre episoadele serialului, adică timp de cinci ani. Cocaina i-a distrus cariera, până când nimeni nu a mai vrut să o angajeze. S-a internat într-o clincă de dezintoxicare, dar nu a scăpat de problemă. În 2001, poliția a găsit în mașina sa droguri, după un accident.

A fost condamnată la muncă în folosul comunității și a trebuit să se interneze din nou la reabilitare. Acolo l-a cunoscut pe patronul unui club de striptease, Paul Cerrito, cu care s-a și căsătorit în 2002. Cei doi încă formează un cuplu și-și împart viața între Los Angeles și Arizona.

Vezi și Acum e unul dintre cei mai renumiți actori, dar puțină lume mai ține minte că a jucat în Baywatch. Cum arăta în șort roșu, la 19 ani

Citește și: