Oana Roman le-a arătat telespectatorilor în cadrul reality show-ului „Mămici de pitici, cu lipici” cum arată vila de lux pe care a cumpărat-o și cum și-a amenajat-o.

Oana Roman a prezentat casa în care locuiește cu Iza și cu mama ei. Vedeta a mărturisit că atunci când s-au mutat și-a dorit ca în sufragerie să nu existe televizor, pentru ca atunci când se se strânge familia în living, să primeze conversațiile, nu urmărirea emisiunilor TV, potrivit Antena Stars.

“Avem un televizor în dormitorul mare, dar în sufragerie, nu, pentru că vreau să comunicăm atunci când suntem împreună.”, a spus Oana Roman.

Însă, de departe cea care atrage atenția este camera Isabelei, care este absolut superbă. Decorată în nuanțe de roz, are mobila alba, iar perete un curcubeu mare și iepurași.

Casa-Oanei-romanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Într-un alt interviu, Oana Roman povestea că mutarea în noua casă este o realizare. Vedeta deține și o livadă cu pomi fructiferi de care este foarte mândră.

”Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi”, a declarat Oana.

Oana Roman a dezvăluit că fiica ei, Iza, a renunțat să mai doarmă singură, de când tatăl ei, Marius Elisei a plecat de acasă. Totodată, în timpul detaliului oferit, vedeta a mărturisit că se budură din plin de dressing-ul pe care îl are.

„Iza doarme cu mine de când tati nu mai e acasă. Am renunțat la o baie, ca să îmi fac un dressing mare. Eu mi-aș fi dorit să fie și mai mare, dar atât am avut loc. Îmi iubesc dressing-ul pentru că am spațiu și pentru că loc să le aranjez, astfel să le pot vedea. Îmi cumpăr în continuare haine mari pentru că nu m-am obișnuit că mi-au rămas mari și că am slăbit.”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Oana Roman a povestit cum a reacționat Isabela după ce a aflat că prinții ei s-au despărțit: „De când tati a plecat…”

Cum arată Oana Sîrbu, la zeci de ani de la Liceenii! Actrița are deja 52 de ani! Iată și cum arăta când era mică