După patru ani de muncă, în sfârșit a finalizat lucrările la vila la care visa și e foarte mândru de rezultat. A făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat. Prezentatorul TV a postat recent câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa, în care a investit sute de mii de euro. Are trei etaje și cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac, iar la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu.

Bineînțeles, jacuzzi nu avea cum să lipsească, astfel că Liviu Vârciu se bucură de un răsfăț uriaș în locuința sa, la care a visat atâția ani.

img – 2022-01-26T170806.654SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vârciu recunoaște că i-a fost foarte greu să-și construiască o astfel de casă, având în vedere că este una mare și extrem de costisitoare. Liviu a mărturisit că le este foarte recunoscător celor care l-au ajutat, pentru că știe că fără ei nu ar fi reușit, mai ales fără nea Marin, care l-a ajutat mereu când a avut nevoie. Acesta i-a împrumutat chiar 50.000 de euro pentru a achita mai multe cumpărături pentru casă. Când a avut cea mai mare nevoie, nea Marin s-a oferit să îl ajute, mărturisind că îl consideră pe Liviu fiul lui adoptiv.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus Liviu Vârciu.

Citește și:

Ce spune Răzvan Simion despre Dani Oțil?

Divorț la casa regală! Infanta Cristina a Spaniei soţul ei Iñaki Urdangarín și-au anunțat separarea după ce el a fost surprins în compania altei femei