Vindecată pentru a doua oară e cancer, Rona Hartner își trăiește viața din plin. Deja a bifat o mare realizare: primul concert după cea de-a doua mare cumpănă din viața ei.

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, și-a uimit fanii când a anunțat că a învins din nou boala și că, după o pauză de aproape trei luni, revine pe scenă.

Primul spectacol îl va susține pe 20 octombrie, într-un castel din Franța, țară în care locuiește de 25 de ani. Mai mult, fără nicio reținere, artista a spus și cât costă un bilet la spectacolul ei: 25 de euro. A mers chiar mai departe de atât, arătând și cât este onorariul ei.

Rona Hartner revine pe scenă: ”Va fi primul meu concert din noua mea viață”. Cât cere pentru o cântare

E o mare minune să revin pe scenă, mi-a revenit spectaculos și vocea. Tocmai ce m-am întors de la niște evaluări medicale, totul e în regulă acum. Sunt ca orice om normal, mă simt binecuvântată de Dumnezeu.

Eu și trupa mea vom cânta, pe 20 octombrie, la domeniile Chateau Tour St. Honore 83- La Londe, un castel din Franța, am mai fost acolo, la un concert, pe 6 iulie, anul acesta, când eram foarte bolnavă. Credeam că acela va fi ultimul recital din viața mea. Am cântat atunci cu atâta forță, am zis că, dacă mor, în acea zi, măcar să mor pe scenă. Nu aveam deloc suflu, dar aveam forță de la Dumnezeu.

Iar acum, iată, este practic primul concert din noua mea viață, de când am fost scoasă din groapă. Lumea nu își poate imagina prin ce am trecut. Mă întorc cu proiectul meu, ”Eternity”, de muzică religioasă.”, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

Concerte în românia și Franța, la castel: ”Nu este atât de scump”

Rona Hartner cântă, pe scenă, alături de trupa ei, formată, adesea, și din 12 muzicieni. Susține că onorariul lor, ca artiști, la un concert, nu este mai mare decât al altora, indiferent că susțin un show în România sau în Franța, adaptându-și tarifele la prețul locului:

”Noi avem o formulă compactă, cu care cântăm în castele, în sudul Franței, avem prețuri normale, orice poate fi negociat, nu este atât de scump, de exagerat. Avem cam 12 instrumentiști, avem și o formulă pentru simfonic, acolo sunt însă alte sume.

Să nu credeți că în România percepem un preț mai mare decât al unui artist local și nici în Franța. Ne adaptăm la loc, putem trece de la un onorariu de 7.000 de euro, la 50.000 de euro, în componență foarte mare. Avem formule pentru toate gusturile și pentru toate posibilitățile.

Ne dorim să cântăm, avem mentalitate de artiști de jazz, ne adaptăm și la locuri mai mici”, a mai spus Rona Hartner.

Rona HartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

S-a născut din nou!

La începutul acestei luni, Rona Hartner venea cu o veste de milioane: a învins cancerul pentru a doua oară!

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Dar drumul până aici nu a fost simplu. Primii medici la care a fost nu-i dădeau nicio șansă. O mutație pe care vedeta o are a fost norocul ei. Altfel, medicamentul nu ar fi funcționat, mai spune ea.

Rona Hartner, detalii despre încă o luptă cu cancerul: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”

”Primii oncologi care m-au văzut au zis că n-au niciun tratament și că să-mi fac toate cele pentru o plecare în pace.

N-au avut săracii ce să îmi facă și a venit șefa de secție și a zis că se ocupă ea. A găsit, într-adevăr, un tratament. A trimis analizele mele în America, pentru că a observat o mutație în cancer. Medicamentul pe care l-am primit nu era neapărat pentru plămâni, ci mai degrabă pentru cancerul de piele. Mutația asta făcea parte din posibilitățile ca celula să se înțeleagă cu medicamentul”, a explicat vedeta, care s-a tratat la un spital de stat din Franța.

Vezi și Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci: „Am fost jumătate paralizată”. Vedeta vrea să oprească tratamentul

Citește și:

Ion Lăceanu, despre viața la azil, unde s-a mutat după moartea soției: „Casa devenise prea mare și prea goală, fără ea”. Ce taxă plătește și ce pensie are solistul

Sofia Vicoveanca, leacul cu mămăligă la care apelează pentru a scăpa de răgușeală