Iar când vine vorba despre trecut, reproșurile la adresa tatălui său nu se mai opresc. Acesta susține că tatăl său era invidios pe succesul său și că adesea îl amenința cu bătaia, pentru a nu-i ieși din cuvânt.

”Tot ce a încercat el să facă în viață am reușit eu, chiar excelând, înainte de a împlini 10 ani” – acesta este motivul pentru care Kit Culkin își trata rău fiul.

”Era abuziv atât din punct de vedere menal, cât și fizic”, susține Macaulay Culkin, acum în vârstă de 37 de ani.

De altfel, când Macaulay a împlinit 15 ani, și-a dat părinții în judecată, cerându-le banii strânși de el, 17 milioane de dolari. De atunci, aceștia nu au mai fost tutorii lui legali. A fost momentul când părinții lui s-au și despărțit.

Macaulay Culkin prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Sunt un bărbat de 30 de ani și ceva care e practic pensionat”

Ultimul rol al lui Culkin a fost ”Richie Rich”, iar decizia de a nu mai accepta niciunul apoi a fost ”cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”.

”Pur și simplu am putut să ies din această industrie”, mai spune el acum. Deși nu a împlinit încă 40 de ani, Culkin este practic ”pensionat”, fapt pe care îl afirmă și el și cu care e împăcat. ”Sunt un bărbat de 30 de ani și ceva care e practic pensionat”, spune el.

Ce face el acum, cum își ocupă zilele? ”Merg unde mă poartă pașii”, explică fostul actor. Mare parte din zile și le petrece pictând sau scriind în jurnal. ”Mă plimb de la 2 la 4 dimineața, pentru că nu e nimeni pe stradă și e mai ușor să trec neobservat”, mai spune Culkin, care locuiște într-un apartament din New York, pe care și l-a cumpărat la 19 ani.

Cât despre trupa din care făcea parte, The Pizza Underground, înființată în 2013 și fără prea mare succes, aceasta nu mai există, a mai spus Culkin.

Foto: NorthFoto

Vezi și Starul din „Singur acasă” arăta îngrozitor acum câțiva ani și mulți credeau că este pe moarte. Cum a fost acesta surprins recent. Îl mai recunoști?

Citește și: